На някои инвалиди им се налага да карат по-големички коли щото не могат да влязат в по-малка с количката.
Не ги давай за сравнение.
Ще си продаваме колите без нотариус и такса !!!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- cancro
- Автомобил: VW Golf IV 1.9 TDI
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
Re: Ще си продаваме колите без нотариус и такса !!!
Знаете ли в другите държави до колко конски сили се плаща малкия данък и след колко големия?
За Италия мисля, че е 110 кс. малкия данък.
П.П. Следващия ми VW 150+ кс. ще бъде регистриран на инвалид.
За Италия мисля, че е 110 кс. малкия данък.
П.П. Следващия ми VW 150+ кс. ще бъде регистриран на инвалид.

- xploda
- Автомобил: Civic
- Двигател:
cancro написа:П.П. Следващия ми VW 150+ кс. ще бъде регистриран на инвалид.
Успех! За инвалиди колата може да е макс 100 коня

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
xploda написа:cancro написа:П.П. Следващия ми VW 150+ кс. ще бъде регистриран на инвалид.
Успех на теб - ограниченията за инвалид са 2000 кубика или 163 коня

- xploda
- Двигател:
6669 написа:xploda написа:cancro написа:П.П. Следващия ми VW 150+ кс. ще бъде регистриран на инвалид.
Успех на теб - ограниченията за инвалид са 2000 кубика или 163 коня
Преди бяха до 100.
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Сиромах човек, жив дявол!
Преди ги регистрирахме на инвалид за да не плащаме мито, сега за да не плащаме данък.
Целта на упражнението е една, да се пълни хазната с пари, и от къде ще ги вземем тези пари, ами както обикновенно ще одерем кожата на сиромаха
Аз на инат карам 15 годишна кола, инъче съм милионер и имам пет бентлита в гаража.
Ма то и рушвети бая се раздадоха тази година, все от някъде трябва да дойдат париците!
Преди ги регистрирахме на инвалид за да не плащаме мито, сега за да не плащаме данък.
Целта на упражнението е една, да се пълни хазната с пари, и от къде ще ги вземем тези пари, ами както обикновенно ще одерем кожата на сиромаха

Аз на инат карам 15 годишна кола, инъче съм милионер и имам пет бентлита в гаража.
Ма то и рушвети бая се раздадоха тази година, все от някъде трябва да дойдат париците!
-
- Автомобил:
- Двигател:
и в момента ремаркетата и мотопедите се продават и прехвърлят в КАТ без нотариус...
Тъи добра тема се е заформила.
1. за нотариусите не носят никаква съдебна отговорност (осъдени нотариуси не съм видял) коли без платени данациу и сега прехвърлят нотариуси на база че собственика е подписал декларация че не дължи явно им стиска за да го правят от мижава глоба и солидни връзки, като имаш договор нотарялно заверен да не си мислиш че после по съдебен ред ще си върнеш парите в близките поне 5 години .
Към колегата дето защитава договорите. Мотоциклети до 250 кобика да не се прехвърлят задължително с нотарялен договор?
Защото не са го забранили през последните 20 години ?
Туи с измамата .Откъде ще имаш ти лични данни на собствениците за да ги попълниш в договора нали в кат ще ги проверят?
Вече с данаците ще си платиш месният данък няма къде да ходиш че не можеш да минеш преглед штеш нештеш ще отидеш до данъчното там шваке и те таксуват.
Та истината е как да се изпусне кокала от едни лесни пари дето в София ти взимат едни 100 лв в които не е включена данака?
Та за туи реват нотариусите.
2.Държавата няма ПАРИ в бюджета трябва да се ПЪЛНИ .
Очаквайте скоро и смяна на номерата щот видиш ли пак не покриваме 90 процента на Гражданска , а то хората нямат пари да си карат колите за какво да я плащат?
Приемам Критики по моите расъждения.
1. за нотариусите не носят никаква съдебна отговорност (осъдени нотариуси не съм видял) коли без платени данациу и сега прехвърлят нотариуси на база че собственика е подписал декларация че не дължи явно им стиска за да го правят от мижава глоба и солидни връзки, като имаш договор нотарялно заверен да не си мислиш че после по съдебен ред ще си върнеш парите в близките поне 5 години .
Към колегата дето защитава договорите. Мотоциклети до 250 кобика да не се прехвърлят задължително с нотарялен договор?
Защото не са го забранили през последните 20 години ?
Туи с измамата .Откъде ще имаш ти лични данни на собствениците за да ги попълниш в договора нали в кат ще ги проверят?
Вече с данаците ще си платиш месният данък няма къде да ходиш че не можеш да минеш преглед штеш нештеш ще отидеш до данъчното там шваке и те таксуват.
Та истината е как да се изпусне кокала от едни лесни пари дето в София ти взимат едни 100 лв в които не е включена данака?
Та за туи реват нотариусите.
2.Държавата няма ПАРИ в бюджета трябва да се ПЪЛНИ .
Очаквайте скоро и смяна на номерата щот видиш ли пак не покриваме 90 процента на Гражданска , а то хората нямат пари да си карат колите за какво да я плащат?
Приемам Критики по моите расъждения.
-
- Автомобил: Polo 6C
- Двигател: DAJA
Какво искаш да кажеш с това за 90% Гражданската?
И по темата: прехвърлих 250сс мотор от Ст.Загора в София без нотариус - голям кеф
И по темата: прехвърлих 250сс мотор от Ст.Загора в София без нотариус - голям кеф

- xploda
- Двигател:
Somi написа:Приемам Критики
И да не приемаш аз пак ще ти го кажа

Не разбрах какво имаш на въпреки.
Ако говориш за правопис хвани се скрии писна ми от КЛОУНИ.
Нещо по темата?
Или ще я обръщаме на чат?
Ако говориш за правопис хвани се скрии писна ми от КЛОУНИ.
Нещо по темата?
Последна промяна от IvanMan на Чет 03 окт 2013 21:23, променено общо 1 път.
Причина: нарушаване на т.7 от правилата! Получаваш предупреждение!
- xploda
- Двигател:
Somi написа:Не разбрах какво имаш на въпреки.
Щях да се учудя, ако беше разбрал

Somi написа:писна ми от КЛОУНИ
Ми върви се гръмни ве, боли ме фара мене от какво му е писнало на едноклетъчно, като теб

Somi написа:Нещо по темата?
По темата съм се изказал амнайсе пъти. Изрично го упоменавам понеже е видно, че нямаш дори и шаранско сиво вещество да го забележиш

Последна промяна от IvanMan на Чет 03 окт 2013 21:24, променено общо 1 път.
Somi написа:Откъде ще имаш ти лични данни на собствениците за да ги попълниш в договора нали в кат ще ги проверят?
Например - от някой работещ в КАТ. Или имал някога досег със собственика на колата. Някой работещ в банка ти дава личните му данни и си готов.
Аха и сигурно и на жената ще ги намерят?Нейното име в талона го няма от къде ще знаят коя е .Нали се досещаш че като някои ми продаде колата по този начин и отида в полицията да се оплача пускат колата за издирване по рама и двигател отиваш ти с менте договора в кат подаваш документите и светва?Почва разследване и ще се търси от къде човека Х ти има личните данни, а компютрите помнят всичко не че не е възможно (живеем в страната на неограничените възможност) но тази хипотеза клони към 0.
Ти пък ако си менте търговец и си продадеш колата и веднага я пуснеш за издирване после нали се сещаш че има и преследване по съдебен ред за измама , за невярна инфо и тн. Часното лице пък може да те съди за клевета, пропуснати ползи и каквото се сетиш още.
И защо трябва като говорим за екология и се знаем какви сме в бг трябва да обвързваме нещо с години на производств?
Примерно германия минаваш ТЮФ и ти дават стикерче как са ти вредните емиси предлага се и в бг тази екстра за пътуващите на там.
http://www.dekra-automotive.bg/index.php?category=stickers_for_eco_zones
http://www.technotest.bg/bg/tpi.html#ebd
Карам си на газ със сигурност чадя по малко в сравнение от някоя кола 2008 година печка с вече махнат ДПФ филтър защото смяната му е дебела" имам доста познати така решили проблема".Някои ако е ходил скоро да си търси "НОВА" кола в дупница примерно над 70% са печки но не на 90000 дето пише на клометража и се сещайте след колко км се мака ДПФ филтъра .
Така че не съм съгласен с начина определяне на данък екология .Отиваш на преглед гледат ти нормите стикерчето като отидеш да си плащаш данъка протокола от прегледа покриваш евро ... и другата година по висок.
Обаче кои ли ме пита трябва да се събират пари в хазната кои да мисли за народа с 20+г кошници.
Ти пък ако си менте търговец и си продадеш колата и веднага я пуснеш за издирване после нали се сещаш че има и преследване по съдебен ред за измама , за невярна инфо и тн. Часното лице пък може да те съди за клевета, пропуснати ползи и каквото се сетиш още.
И защо трябва като говорим за екология и се знаем какви сме в бг трябва да обвързваме нещо с години на производств?
Примерно германия минаваш ТЮФ и ти дават стикерче как са ти вредните емиси предлага се и в бг тази екстра за пътуващите на там.
http://www.dekra-automotive.bg/index.php?category=stickers_for_eco_zones
http://www.technotest.bg/bg/tpi.html#ebd
Карам си на газ със сигурност чадя по малко в сравнение от някоя кола 2008 година печка с вече махнат ДПФ филтър защото смяната му е дебела" имам доста познати така решили проблема".Някои ако е ходил скоро да си търси "НОВА" кола в дупница примерно над 70% са печки но не на 90000 дето пише на клометража и се сещайте след колко км се мака ДПФ филтъра .
Така че не съм съгласен с начина определяне на данък екология .Отиваш на преглед гледат ти нормите стикерчето като отидеш да си плащаш данъка протокола от прегледа покриваш евро ... и другата година по висок.
Обаче кои ли ме пита трябва да се събират пари в хазната кои да мисли за народа с 20+г кошници.
Последна промяна от Somi на Пет 04 окт 2013 14:55, променено общо 1 път.
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
MMX написа:Somi написа:Откъде ще имаш ти лични данни на собствениците за да ги попълниш в договора нали в кат ще ги проверят?
Например - от някой работещ в КАТ. Или имал някога досег със собственика на колата. Някой работещ в банка ти дава личните му данни и си готов.
Ми готов си, ама за това упражнение дават бонус две години ефективно

Върни се в “ОФФ-Топик - други”