Въпрос за аларма
- doko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Въпрос за аларма
Преди 7-8 месеца като си вкарах колата беше с аларма обаче нямаше дистанционно и ми казаха че мога да си зема само дистамционно и да си ползвам същата аларма, а в последстеив в един сервиз ( в Перник) ми казаха че не може да се направи само дистанционно и ме одраха с 150 лева за някаква шибана аларма. Прецакаха ли ме ? 

- pavko
- Автомобил:
- Двигател:
Вероятността да си намериш дистанционно за аларма на кола дошла от майната си е 1:1000, камо ли някой случайно да познава тази аларма, за да може "евентуално" да ти обучи това дистанционно. Така че това че си имал аларма на колата без дистанционно е все едно че си нямал. Доколкото монтажа на новата 150 лв е прилична цена ако алармата не е долнопробна, още повече че ако са били професионалисти се е наложило да демонтират предишната, което е половин монтаж...
- minimiro
- Автомобил: Audi A3
- Двигател:
- Контакти:
мойта си влязла с К9, беше само с едно дистанционно
летото с едно кану се обърнахме в морето и се оказа че дистанционното ми в джоба
пробах с сушене али-бали - нъцки
кат стиснеш копчето светкат и диодите, ма не ебава алармата
а най-ме яд че не моа си ползвам централното и требе обикалям кат ахмак да отключвам отсекъде.....
летото с едно кану се обърнахме в морето и се оказа че дистанционното ми в джоба

пробах с сушене али-бали - нъцки

кат стиснеш копчето светкат и диодите, ма не ебава алармата
а най-ме яд че не моа си ползвам централното и требе обикалям кат ахмак да отключвам отсекъде.....
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”