с какво да махна боя от лака на колата?

Автомобилни теми, които не са свързани с Volkswagen
Потребителски аватар
Deroni
Автомобил:
Двигател:

с какво да махна боя от лака на колата?

Мнениеот Deroni » Пон 07 окт 2013 20:01

Два дена си боядисвах дръжките вътре на вратите и колата беше на 2 - 3 метра и оня ден като я мих установих, че ама яко съм боядисал и колата.Предна броня, капак калници.Направо яко си го набих до ушите, защото тъпите немци в някой петък следобед решили да ги направят с гумени лайна. Мислих си за бензин, но се матира.С кореселин не смея защото е доста омазана и не се наемам.Дайте идеи с какво може да се махне и дали изобщо до го пипам.Колата е черна и не си личи само на пипане е грапаво на доста места.Боята е спрей за пластмаса с структура за брони мат.Поне да си ги бях направил като хората.Накрая си купих друг спрей и отидох на бояджия той да ги пръсне.Така става в неподходящо време и на открито.Три пъти ги правих то не беше духане, студ на няколко пъти и препръска и накрая вече не ми издържаха нервите та си боядисах и колата.С някаква паста дали няма да излезе?Няколко пъти съм мазал с вакса уж да запазя боята за по дълго време накрая сам си срах отгоре.

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Re: с какво да махна боя от лака на колата?

Мнениеот my heart iS iCe » Пон 07 окт 2013 20:04

Палиш колата, и намираш магазин за авто бои, и търсиш паста за пастиране! Ще обясниш за какво ти е, и ще я махнеш много бързо! Всичко друго е риск! :c020

п.п Аз така си одрасках лака на колата, с гаражната врата, духна вятър и колата беше прясно пребоядисана и останаха черти по лака! Взех вълнен парцал, почистих хубаво мястото, изсуших го, и с паста за зъби изчезна драскотината, поне от близо не си личи, трябва яко да се загледаш! Пробвай нищо не пречи :c020

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”