What the fuck???
Абе хора какво по дяволите става? Тая мъгла все едно размъти мозъците на всички! Не знам хората ( шофьорите по-специално ) толкова не виждат че няма видимост на 30 метра отпред, че пътят е заледен, че всички са изнервени?!
Имам чувството че всички са превъртели!
Баси.. вече като видя маршрутка превантивно скачам на клаксона.. имам чувството че тия карат като за последно.. особено сега покрай мъглата. А пък недай си боже да оставиш повечко дистанция пред теб.. започват един през друг да се надпреварват кой ще влезе там.. Мигачи? Да, да! Светлина за мъгла? Да, да!
Дори сега като идвах на работа, насред Цариградско две жилетки се опитваха да разтърват двама млатещи се ( малко по-надолу бяха и колите им.. май се бяха цунали ). След 200 метра от страни на пътя имаше спряла бяла астра ( от тия на нашите любимци ) и кола на градския транспорт ( явно мпс на СКГТ е участвало в катастрофа ). След 20 метра ( на кръстовището на румънското ) едно голфче беше минало през островчето и спряло в стълб.
Абе както викат зад окена - ноу комент!
WTF?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Немога да си го обясня, мога само да кажа, че не е единствено в София мъглата, Сърбия почти цяла на мъгла съм я карам, иначе и в Чехия и в Унгария имаше мъгла на моменти. Е това което снощи видях в София неможеше да се сравнява с нищо друго, 5 метра пред мен не виждах нищо, по едно време установих че се движа успоредно на платното, на сантиметри се разминах с една мантинела и на първата бензиностанция хората ме светнаха, че съм в Суходол. Как аджеба от Люлин там влезнах незнам, но бях на правилния път. Немога да си го обясня и аз, но едвам се прибрах...
- ACCELERATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе луда работа. Хем обичам да се пързаля, хем пък е толкова гъста мъглата, че ако дръпнеш ръчна не знаеш къде ще излезеш..
Пък и някъде се пързаля, някъде - не.
Снощи изпуснах отклонението от бул. България към Околовръстното - а по този път минавам всеки ден
- просто не го видях. Видях
чак като минах покрай знака...

Снощи изпуснах отклонението от бул. България към Околовръстното - а по този път минавам всеки ден

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Че мъглата е гъста като кисело мляко - повече от ясно е.. ама не мога да разбера как се намират хора които си карат все едно е Август месец?!?! Баси.. аз карам на аварийки с 30-на км.. не виждам какво става на 20 метра пред колата и тоя ме подминава като крайпътен дирек!
Дреми ми на дедовия за него... ама с какво е виновен човечецът който си кара в лентата?
Е снощи към 1 часа сутринта карам към Люлин по пътя над метрото.. и познайте какво ... бмв нацепило баничарка отзад ( мисля че дори и задния мост беше изместен! ) в най-лявата лента на един от светофарите преди К. Величков.. най-вероятно баничарката е искала да направи ляв завой и е намалила на светофара и тоя рацер я е изтрескал отзад защото видиш ли бързал... бързал в мъглата... бързал на заледения асфалт.. абе бързал... ама явно ще закъснее.
Просто ме е яд че има хора дето грам не мислят!
Дреми ми на дедовия за него... ама с какво е виновен човечецът който си кара в лентата?
Е снощи към 1 часа сутринта карам към Люлин по пътя над метрото.. и познайте какво ... бмв нацепило баничарка отзад ( мисля че дори и задния мост беше изместен! ) в най-лявата лента на един от светофарите преди К. Величков.. най-вероятно баничарката е искала да направи ляв завой и е намалила на светофара и тоя рацер я е изтрескал отзад защото видиш ли бързал... бързал в мъглата... бързал на заледения асфалт.. абе бързал... ама явно ще закъснее.
Просто ме е яд че има хора дето грам не мислят!
Последна промяна от Muncho на Съб 16 дек 2006 1:01, променено общо 1 път.
- vaskoniracing
- Автомобил:
- Двигател:
пи4ове прибирам се от София към Добри4 късно около 02h през ноща естественно видимост 5метра като в млекце,но това като 4е ли нее толкова стряскащо,но комбинацията между нова настилка и никаква маркировка + 5 метра видимост е направо убийственна.Такава е ситуацията в момента край Търговище и Шумен така е за съжаление,а това са недопустими неща,но знаете как е като стане беля тогава се сещат,а най-лошото е ,4е не става въпрос за пари,а просто някой да си свърши работата за която полу4ава пари разбира се 

- oSViRePql
- Автомобил:
- Двигател:
Вчера(15.12) към 22ч. пътувам от Божурище към Люлин видимост 20тина метра и като влезнах в една кал... наляво на дясно добре че нямаше коли направо не се кара
Дано завали сняг поне да се махне. Май вярно само в София си е мъглата защото в Хасково, Велинград и околноста ми казаха познати че грее слънце
Дано се оправи че не се издържа вече

- stenly_r
- Автомобил: VW 1300
- Двигател: F
- Контакти:
Muncho написа: Баси.. аз карам на аварийки с 30-на км.. не виждам какво става на 20 метра пред колата и тоя ме подминава като крайпътен дирек!
E т'ва все едно аз съм го писал. 1:1 ми се случи на пътя Банкя-София, точно преди околомръсното. Само леко със спирачките, защото вероятността задния да те връхлети е доста голяма.
А пак там установих, че в гъста мъгла зелените "черешки" на бакшишите се виждат 10 метра преди габаритите. Сигурно затова повечето си карат на габарити

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
в петък /15.12.06/ в 21.45 тръгвам от х Плиска по цариградско посока горубляне.Карам с 70 км/ч в най-лявата лента.изпреварвам коли каращи със 40 км......преди моста на горубляне от 5-та включвам 3-та и с 40 км спускам надолу.мъглата е.......вие си знаете,лампи няма.и изведнъж,посредата на моста пред мен изниква някакъв тъмен голям силует.стена!натискам леко спирачката и пускам аварийни......минавам в дясно, приближавам това нещо и какво мислите?АВТОБУС на градския транспорт, без АБСОЛЮТНО никакви светлини отзад
.включвам на дълги и карам след него, след което се изравнявам с предната врата и надувам клаксона.направо побеснаях
педставяте ли си....и тоя пед@л кара хора........ами ако карах камион по-бързо и нямах спирачки
пак щеше да има ** загинали......
направо побеснях и още ме е яд на тоя

педставяте ли си....и тоя пед@л кара хора........ами ако карах камион по-бързо и нямах спирачки

направо побеснях и още ме е яд на тоя
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не знам за тия на габарити ама оня ден щях да млатя един с една БАвария ... пуснал нашия некви халогени дет долу на тунинг бронята и няма хващане на огледалата , пусна ляв оня свирка, пусна десен мигач оня пак свирка викам си м...та ти и набих аварийките и спирам оттам зад него дългииии ...ама ми избяга нали с тия 75 кончета....ама безобразие от гъзария ще се утрепа някъде и остави другото ще пребие и някой друг ....
- Tyan
- Ън Мън
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Оная вечер си карам и в Благоевград има един ляв завой дето като завиеш пътните платна са разделени от зелена площ ...и аз си карам зад някви фарове защото се вижда на един метър ... и по едно време се усещам че всички сме в насрещното и понеже познавам района и през 15 метра има процеп да се включиш в другото платно та си се върнах.... и с изключени фарове се виждаше повече ...а е вечер ...до сега такава мъгла не съм виждал ..... мляко ...на един метър нищо
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Определено никога не съм карал в такава мъгла... (00:30 снощи от Суходол за Люлин). И добре, че познавам пътя, та не се загубих някъде. Но пак не можеше да движа с повече от 30-40 км/ч. И изведнъж пред мен в сивотата изниква някакъв луд, който ходи пеша по средата на платното
дори нямах възможност да скоча на спирачките... просто си го отминах по някаква случайност. Тея хора луди ли са, да се разхождат по пътя без никакви светли дрехи така безотговорно? Може да е бил пиян... От там започнах да си мисля за някаква инфрачервена камера, с голям дисплей на таблото - ако има начин как да се сложи, би помогнала доста в такива ситуаций. Най-новите ес класи предлагат фабрично такава екстра и в абсолутна тъмнина на 100 метра виждаш какво става напред. 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”