Днес и аз открих топлата вода, събрах изгорелите лампички от таблото и понеже нямах никакво желание да сложа пак жълтите крушки които правят таблото жълто-зелено и най вече цената от около 2лв на брой ме отказа, да добавя колата ми е Шкода Фелиция и крушките вървят с фасунки, не знам при на VW как са. Та разглобих крушките от фасунките отпоих ги от двете ламаринки които се ползват за контакт с платката на таблото, купих си диодна лента на цена от 24 стотинки за 3 диода, взех за около 2лв, разделих я на парчета от по 3 диода, запоих и кабелчета, другия край на кабелите запоих за ламаринките от фасунките и ги сложих отново в фасунката, слезнах в колата разглобих таблото и наслгах фасунките с диодната лента, сложих буксата на таблото за захранването на осветлението и нагласих фасунките спрямо полюсите за да светят, залепих лентичките под уредите, върнах уредите на таблото по местата им, затворих стъклото и точно започна да се смрачава, 5 мин седя в колата и цъкам копчето за вкл/изкл. на габаритите и се радвам на постижението си. И ужас стрелките на оборотомера и скоростомера не светят в тъмното