Каде се намира филтъра на купето?
Каде се намира филтъра на купето?
Каде се намира фултъра на купето и как се сменя? Благодаря предварително!!
- Pichaga
- Антиспамър №1
- Автомобил: Opel Zafira B
- Двигател: Z19DT
- Контакти:
Re: Каде се намира филтъра на купето?
на поло,лупо, година?
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Така наречения поленов филтър се намира под пластмасата на чистачката на пасажера. Вдигаш капака, махаш пластмасата, издърпваш леко и под гумените уплътнения махаш едни пластмасови втулки, държачи и сваляш пластмасата. Ще видиш филтъра, той е на клик. Внимавай обаче как ще го напъхаш, има едни стрелки, които показват как да се сложи, защото пропуска само в едната посока, тва е. Не е кой знае колко голяма философия, само си купи по хубав филтър за да не ти мирише в купето. Аз си сложих Мале за 12 лв. от Авто + и за сега съм доволен, няма странични миризми.
Нахлузи пластмасовата рамка в двата края на филтъра, за да няма пролуки, тва е също малка подробност, но не съществена.
Нахлузи пластмасовата рамка в двата края на филтъра, за да няма пролуки, тва е също малка подробност, но не съществена.
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
freelancer написа:Така наречения поленов филтър се намира под пластмасата на чистачката на пасажера. Вдигаш капака, махаш пластмасата, издърпваш леко и под гумените уплътнения махаш едни пластмасови втулки, държачи и сваляш пластмасата. Ще видиш филтъра, той е на клик. Внимавай обаче как ще го напъхаш, има едни стрелки, които показват как да се сложи, защото пропуска само в едната посока, тва е. Не е кой знае колко голяма философия, само си купи по хубав филтър за да не ти мирише в купето. Аз си сложих Мале за 12 лв. от Авто + и за сега съм доволен, няма странични миризми.
Ако е 9N има да си рови там, колкото си иска

- nii
- Незабравим член
- Автомобил: Golf 2 Automatic
- Двигател: RP
при теб е над левия крак на пътника. ако си купиш хубав филтър, в кутията ще има листовка с картинки как се сменя.
- IvanMan
- джедай
- Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
- Двигател: CRLB
Последно посещение: 10 Окт 2013, 20:33
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”