Чух, че има такава далавера няква, някой може ли да ме светне за кво точно иде реч и как става въвеждането на номерата....
На сайта на глобул не намерих инфото, но и не съм търсил кой знае колко де.
Благодаря предварително.
глобул и 10-те номера за безплатни разговори...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- FreeSoul
- Автомобил:
- Двигател:
Въвеждането става така - набираш 123 след това 4 и след това номера+# После компа ти казва кой номер си въвел и потвърждаваш с # това е. След като са запълнени 10 номера смяната на някой струва 60ст(нз за ДДС)
Иначе аз смятам че е доста добре аз вчера взех карта само че със 100 минути към 3 номера за 5лв на месец.
Иначе аз смятам че е доста добре аз вчера взех карта само че със 100 минути към 3 номера за 5лв на месец.
- Stefan
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
- Двигател:
Re: глобул и 10-те номера за безплатни разговори...
buFka написа:Чух, че има такава далавера няква, някой може ли да ме светне за кво точно иде реч и как става въвеждането на номерата....
На сайта на глобул не намерих инфото, но и не съм търсил кой знае колко де.
Благодаря предварително.
Абе да ти кажа има далавера

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
И аз съм към тая програма.Много съм доволен,поне с тези които говоря най често са ми на един бутон без да ме интересува колко ще говоря,щото при нормално говорене ти остават,затова се налага да звънкаш и за глупости.Абе яко е!
P.S. минутите които ти са безплатни ти ги засича до секунда,но когато звъниш на други номера извън списъка ти се таксуват 0,32ст. (до 1мин.), смс е 0,12ст. към всички оператори.Сметката е 15лв с ДДС.
Мисля че имаше краен срок за програмата, така че побързай.
P.S. минутите които ти са безплатни ти ги засича до секунда,но когато звъниш на други номера извън списъка ти се таксуват 0,32ст. (до 1мин.), смс е 0,12ст. към всички оператори.Сметката е 15лв с ДДС.
Мисля че имаше краен срок за програмата, така че побързай.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
buFka, вземи си b-connect за 8 лв. /може и за 10 с подарък вафлени пурички, или за повече пари имаше с по-големи подаръци - не ме интересуваха & затова не знам/. Значи имаш 5 лв. за разговори, и 20 безплатни минути към Глобул; освен това в началото на януари ще получиш /без условия/ още 40 минути; ако заредиш от 4 до 14 лв. до 30 април - 1 година по 5 минути всеки месец; ако заредиш от 15 до 39 лв. - по 15 минути и ако е над 40 лв. - по 25 минути. Мисля че го имаше това на сайта им - b-connect extreme. Може и да бъркам малко нещо с числата - провери на сайта, или направо в Германос или магазин на Глобул.
- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
buFka написа:А не, за 2-3 седмици няма да се прехвърлям никъде, ще си карам така. Просто мислех, че биконект-а има таз опция за безплатните номера и затова ми беше любопитно как става. Иначе имам много повече глобулски отколкото емтелски.

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
chefito написа:buFka написа:А не, за 2-3 седмици няма да се прехвърлям никъде, ще си карам така. Просто мислех, че биконект-а има таз опция за безплатните номера и затова ми беше любопитно как става. Иначе имам много повече глобулски отколкото емтелски.
Прехвърли си конекта на смарт от тоя с 5лв на месец....имаш безплатно към 3 номера (100мин)....според мен тва е идеалка...
chefito, за чий ми е всеки месец да им плащам след кат след 3 седмици си бегам в немско пак....

Върни се в “ОФФ-Топик - други”