Затварят част от Околовръстното?!!

Маршрути, хотели, заведения, проблеми на пътя
carrot

Затварят част от Околовръстното?!!

Мнениеот carrot » Чет 14 дек 2006 10:39

Временно затварят част от околовръстното на София

източник: http://dnes.bg/article.php?id=30834 & http://dnes.dir.bg/2006/12/14/news1066221.html

Влизането на пътни превозни средства в двете посоки по Околовръстния път между бул. "България" и бул. "Симеоновско шосе" се забранява от 21.00 часа на 15 декември до 04.00 часа на 18 декември - понеделник.
Това съобщиха от Столичната община. Автобусите № 111 ще се движат в участъка до 24.00 ч. на 15 декември. От 04.30 ч. на 16 декември до 04.30 ч. на 18 декември се променя маршрутът на автобусите №111 и №122. Автобус № 111 ще се движи от Околовръстния път по бул."Симеоновско шосе", ул. Симеоновска", ул. "Захари Зограф", ул. "Папрат", ул. "Нарцис", ул. "Боянска", ул. "Кумата", ул. "Даскал Стоян Попандреев", бул. "Александър Пушкин", "Околовръстен път" и по маршрута си - двупосочно. Автобус № 122 ще се движи от Околовръстиян път по бул."Симеоновско шосе", ул. "Симеоновска", ул. "Захари Зограф", ул. "Папрат", бул. "Черни връх" и по маршрута си - двупосочно. Промените в движението се налагат заради строителните работи по Околовръстния път.

:evil:

За да не стават обърквания - Новината е от 14 дек 2006
mod edit: Vlad777

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Чет 14 дек 2006 12:42

На пИчелившите - честито!

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Чет 14 дек 2006 13:04

преди да сте започнали

хем искаме пътя да е оправен хем обаче да не го затварят...

е как да стане?!?

Потребителски аватар
nii
Незабравим член
Автомобил: Golf 2 Automatic
Двигател: RP

Мнениеот nii » Чет 14 дек 2006 13:05

браво поне има напредък с тва шосе...

Потребителски аватар
wili98
Щраусолог
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот wili98 » Чет 14 дек 2006 17:22

на едно място пишеше поради ремонт.. тука поради строителни работи..
аве..
мани...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Чет 14 дек 2006 18:25

Muncho написа:На пИчелившите - честито!

Като каза печелившите, а познай кой живее на ул.Нарцис.И кой няма да може да си излезе от гаража от трафик?!И кой ше кисне в задръствания?!Аз бе момчета, как кой?! :lol: ACCELERATOR и Tishku също.

ПП Нищо де....добре че ше го почнат, че това околовръстно е ужас.

Потребителски аватар
IvanMan
джедай
джедай
Автомобил: Golf 7 TDI Estate BlueMotion
Двигател: CRLB

Мнениеот IvanMan » Чет 14 дек 2006 18:51

няма начин, по добре да оправят околовръстното отколкото да е в положението което е в момента.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

... Околовръстното

Мнениеот Dpop » Пет 15 дек 2006 12:34

Много е хубаво, че се подобрява състоянието и на този важен за София път. Обаче нещо пак ми се струва недогледана, недопреценена, ненавременна работата. Общинските бюджети, от кото се дават парите за такива ремонти са приети отдавна. Не мога да приема, че зимният период и още повече пред празници е точното време за това. Движението е достатъчно пренатоварено, хората изнервени от предвижването, студеното и мъгливо време, суетенето около пазаруването и ред други проблеми.
За пореден път ми се прокрадва съмнението, че това се прави предизборно, някои хора искат на всяка цена да засвидетелстват загрижеността си за пътищата и да спечелят рейтинг.
По мое виждане, такива строително-ремонтни работи трябва да се планират навреме и да се извършват основно през летните месеци, като се мобилизират повече мощности. По отношение на последното имам предвид техника и работна сила.
Но за доста неща се иска малко повече мислене, а това явно не е за всяка глава. Въпрса е до кога ще търпим това положение.

Последна промяна от Dpop на Пет 15 дек 2006 12:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Re: ... Околовръстното

Мнениеот DragoGT » Пет 15 дек 2006 12:36

dpp написа:Много е хубаво, че се подобрява състоянието и на този важен за София път. Обаче нещо пак ми се струва недогледана, недопреценена, ненавременна работата. Общинските бюджети, от кото се дават парите за такива ремонти са приети отдавна. Не мога да приема, че зимният период и още повече пред празници е точното време за това. Движението е достатъчно пренатоварено, хората изнервени от предвижването, студеното и мъгливо време, суетенето около пазаруването и ред други проблеми.
За пореден път ми се прокрадва съмнението, че това се прави предизборно, някои хора искат на всяка цена да засвидетелстват загрижеността си за пътищата и да спечелят рейтинг.
По мое виждане, такива строително-ремонтни работи трябва да се планират навреме и да се извършват основно през летните месеци, като се мобилизират повече мощности. По отношение на последното имам предвид техника и работна сила.
Но за доста неща се иска малко повече мислене, а това явно не е за всяка глава.

ама си личи че не се занимаваш със стройтелство
20 месеца ако го разбият само на лято я сметни колко време ще го правят
когато и да го затворят на някой ще им е гадно но няма как

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Re: ... Околовръстното

Мнениеот Dpop » Пет 15 дек 2006 12:59

Уважавам мнението ти DragoGT
DragoGT написа:
dpp написа:...
Но за доста неща се иска малко повече мислене, а това явно не е за всяка глава.

ама си личи че не се занимаваш със стройтелство
20 месеца ако го разбият само на лято я сметни колко време ще го правят
когато и да го затворят на някой ще им е гадно но няма как

Аз лично не съм засегнат от този ремонт, защото не живея там, но се старая да гледам солидарно на нещата.
Действително не съм строителен инженер, но проверявам различни строителни проекти(това ми е част от работата).
А като пример в подкрепа на думите си, мога да дам ремонта на участъка от бул. "Шипченски проход" и бул."Янко Сакъзов" в който беше включена и подмяна на трамв. релси(не само асвалт и маркировка). Та въпросния ремонт, който като обща дължина не е по-малък от този на Околоврътното, продължи малко повече от месец и половина. Have no comment.
Пожелавам на всички леко приключване на работния ден и приятна петъчна вечер.

Потребителски аватар
DragoGT
1/8 перничанин
1/8 перничанин
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DragoGT » Пет 15 дек 2006 13:01

е да де
ама там само ремонтираха
а тук ще се изгражда автомагистрала със по 3 ленти във всяка посока
неможе да се сравняват двете неща...

Потребителски аватар
Kozunak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kozunak » Пет 15 дек 2006 14:30

Ще се отчуждават имоти, ще се подравнява, ще се полагат основи....канавки, глупости, мантинели и тн.Нищо общо нямат двата проекта според мен за да се сравняват.Аз гледам оптимистично, крайно време е да се оправи тая отсечка.Писна да минавам от София до Пловдив през Варна образно казано за да се прибера.То са тирове, то са автобуси, то са самосвали, бетоновози и тн и всичко това на 1 лента във всяка посока, без маркировка и асфалт тип дунавски вълни.И недай си Боже да завали и горе от ливадите като потекат тия ми ти реки и глей кво става.Купон.

ПП Някой знае ли между другото, предвиден ли е строеж на някакви "детелини" или нещо такова?!Знам че това отива в сферата на фантастиката, но ми е чудно със стандартни кръстовища ли ще се действа пак?!На симеоновското и Драгалевското кръстовище си трябват някви такива съоръжения.А и от Симеоновско към Младост по натам ли ще го правят?

One
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот One » Пет 15 дек 2006 16:18

Kozunak написа: ПП Някой знае ли между другото, предвиден ли е строеж на някакви "детелини" или нещо такова?!Знам че това отива в сферата на фантастиката, но ми е чудно със стандартни кръстовища ли ще се действа пак?!На симеоновското и Драгалевското кръстовище си трябват някви такива съоръжения.А и от Симеоновско към Младост по натам ли ще го правят?

по проект е на 2 нива при драгалевци и симеоново :)
като стане готово ще видим какво е всъшност , че може парите да не стигнат as usual, и подизпълнителите имат къщи да вдигат я :), може и хотелчета :)

Потребителски аватар
stenly_r
Автомобил: VW 1300
Двигател: F
Контакти:

Мнениеот stenly_r » Съб 16 дек 2006 10:05

от 21.00 часа на 15 декември до 04.00 часа на 18 декември - понеделник.

Е дано изтраем три дена - и без това премнаването оттам в момента отнема горе-долу толкова :wink:

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Съб 16 дек 2006 10:16

В тоя ред на мисли и за да не отварям нова тема...някой ще ме светне ли как от широкото на Бояна да стигна до Бизнеспарка без да мина по околовръстното, че хич не съм наясно...

Върни се в “Пътеводител”