Ами щом хич не си наясно казвам ти най-лесното(и най-дългото)
По България само надолу до Орлов мост, после надясно по цариградското и после - Младост. В работен ден си е един час.
Друг вариант(малко по-къс): Пак по България до синьото(Драган Цанков) там надясно и смо направо до дъвеница и търсиш вляво табела Младост.
Затварят част от Околовръстното?!!
- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
Kozunak написа:Ще се отчуждават имоти, ще се подравнява, ще се полагат основи....канавки, глупости, мантинели и тн.Нищо общо нямат двата проекта според мен за да се сравняват.Аз гледам оптимистично, крайно време е да се оправи тая отсечка.Писна да минавам от София до Пловдив през Варна образно казано за да се прибера.То са тирове, то са автобуси, то са самосвали, бетоновози и тн и всичко това на 1 лента във всяка посока, без маркировка и асфалт тип дунавски вълни.И недай си Боже да завали и горе от ливадите като потекат тия ми ти реки и глей кво става.Купон.
ПП Някой знае ли между другото, предвиден ли е строеж на някакви "детелини" или нещо такова?!Знам че това отива в сферата на фантастиката, но ми е чудно със стандартни кръстовища ли ще се действа пак?!На симеоновското и Драгалевското кръстовище си трябват някви такива съоръжения.А и от Симеоновско към Младост по натам ли ще го правят?
да
то това е номера бре
ква файда от тоя път ако има светофари...
навсякъде ще е с детелини!
- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
stenly_r написа:Ами щом хич не си наясно казвам ти най-лесното(и най-дългото)
По България само надолу до Орлов мост, после надясно по цариградското и после - Младост. В работен ден си е един час.
Друг вариант(малко по-къс): Пак по България до синьото(Драган Цанков) там надясно и смо направо до дъвеница и търсиш вляво табела Младост.
А мерси, тея маршрути съм ги минавал, поне няма да се загубя

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Колона от леки и товарни автомобили е блокирало движението по Околовръстното шосе в София, съобщиха от КАТ.
Задръстването е станало заради ремонта по разширяването на Южната дъга на шосето в отсечка между Симеоновско шосе и "Бояна".
Ремонтът на участъка и ще продължи до 14 май.
От КАТ препоръчват леките автомобили да минават по панорамния път, а тировете и товарните автомобили да използват Северната дъга на околовръстното шосе покрай селата Мрамор, Мировяне и Световрачане.
Задръстването е станало заради ремонта по разширяването на Южната дъга на шосето в отсечка между Симеоновско шосе и "Бояна".
Ремонтът на участъка и ще продължи до 14 май.
От КАТ препоръчват леките автомобили да минават по панорамния път, а тировете и товарните автомобили да използват Северната дъга на околовръстното шосе покрай селата Мрамор, Мировяне и Световрачане.