Новият ми автомобил

Разкажете, споделете, похвалете се със своя Volkswagen - тук всеки може да има тема
Потребителски аватар
red_vento
Автомобил: Vw Vento
Двигател: AAM

Re: Новият ми автомобил

Мнениеот red_vento » Пон 01 юли 2013 20:30

Нова цена 7250лв спешно.

Потребителски аватар
golf_79
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот golf_79 » Вто 02 юли 2013 17:31

Браво колега , наистина много труд си положил , за да я качиш пак на пътя.. Кофти е да се разделиш със кола която си и върнал живота така да се каже, но според мен цената която си обявил е доста голяма. Всеки втори човек гледа цената на един автомобил не оценява труда и всичките неща които си сменил и платил. :screwy Успех ти пожелавам със продажбата,дано се намери някои истински ценител на такъв красив Автомобил :mhihi

Потребителски аватар
red_vento

Мнениеот red_vento » Вто 02 юли 2013 18:00

Колега това е примерна цена на място се коментира и се разбира с клиента ако някой желае :)

Потребителски аватар
red_vento

Мнениеот red_vento » Вто 09 юли 2013 18:13

Колеги спешно съм принуден да продам колата :( цената е 7000лв
Колата има гражданска отговорност и пълно автокаско към АРМЕЦ. сменено е масло и всички филтри, ремонтирано е всичко по ходовата част.

Потребителски аватар
red_vento

Мнениеот red_vento » Пет 02 авг 2013 19:50

Крайна цена 6000 лв :cry :cry :cry

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Вто 08 окт 2013 23:20

Айде и аз пиша в тази тема макар и по не хубав повод
днес гледах въпросната кола от тази обява,като не се представих,че съм от форума
http://www.cars.bg/c442136
колегата докара колата и точно след 10 мин говорене и огледи си стиснахме ръцете,като ми казваше,че колата е от Швейцария...въпреки,че беше с табло в мили за което той каза,че е сменил защото е по новото...та за това
ок..разбрахме се и дори 2 пъти му предлагах капаро да не би нещо да не стане до утре докато дойде време за нотариус
прибрах се в къщи и показах обявата на друг колега от форума който се сети,че е гледал тема във форума за бора 1.8Т която всъщност трудно се намира....еми отворих темата и на пръв поглед само забелязах,че стоповете са еднакви...обаче колегата накрая на темата е пуснал снимки на колата вече регистрирана със софийски номер.Отварям и обявата гледаме 4 човека същия номер :eek :eek :eek :eek :eek Швейцарската кола стана изведнъж Англичанка :banghead :banghead :banghead а аз бях готов и капаро да му дам и да му дам и всичките пари само и само да ми я запази до следващия ден...
Все пак после човека ми се обади и ми се извини...но при свършен факт...
пиша това заради хората след мен на който колата може би ще им хареса защото е наистина хубава,но с обръщан волан за което собственика не казва...
Много ни хареса колата,но уви... дано поне от сега нататък да човека да си казва всичко,защото ако аз не бях регистриран във форума утре щях да карам уж Щвейцарска бора... :stumm :stumm :banghead :banghead и след това пак щях да намеря тази тема в която сега пиша и тогава вече не знам какво щеше да стане :no
Поздрави и лека вечер от мен :11

Потребителски аватар
basata-user
Автомобил: pasat b5
Двигател: 1.8T AEB
Контакти:

Мнениеот basata-user » Сря 09 окт 2013 18:53

колега лично познавам колегата red_vento и мога да кажа че е голям пич :wink ако си се представил че си от форума гарантирам ти че е щял да ти каже че колата е англичанка :wink
лично знам колко пари нерви и хубави части са вложени в колата :wink

Потребителски аватар
Freakylol
Автомобил:
Двигател: asz++

Мнениеот Freakylol » Сря 09 окт 2013 19:05

А защо трябва да каже, че е от форума та да не го лъже? :rolleyes

Потребителски аватар
monstertrush
Автомобил: GOLF 3 1.6
Двигател: ABU 1993

Мнениеот monstertrush » Сря 09 окт 2013 19:23

А какво значение има за теб, че колата е с обръщан волан???
Направена ли е като хората? ДА. Оле какви сте, айде иди до първата автокъща сега и си вземи бараката от Швейцария, щото там нали са по-хубави колите... :dummy

Потребителски аватар
my heart iS iCe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот my heart iS iCe » Сря 09 окт 2013 19:30

Веднага нападате колегата :neutral Той иска да каже, че му е спестена информация за колата! А не, че колата не е читава! Макър никой от продавачите не казват цялата история на колата, това се знае! Но колегата си е помислил, че като е от форума, ще му я даде сигурно с пълен резервоар!
Не знам, защо се е отказал колегата, но явно защото е лъган!
Но това, че колегата е от форума, нищо не значи! Според мен излишни писания, че едва ли колегата е искал да го метне :eek

Потребителски аватар
kriso_g
Автомобил: MK4 1.8T
Двигател: AUM

Мнениеот kriso_g » Сря 09 окт 2013 20:00

Колата на мен и още 3-ма човека ни хареса!Написал съм го и в първото ми мнение...отказах се заради това,че колегата ме излъга така гадно. :banghead

Казах му и на него...ако ми беше казал като човек,че колата е обръщана може би след малко по обстоен преглед щях да я купя отново :bishop :c010

Въпреки всичко той ми се извини като мъж и в момента отново съм в размисли и страсти за покупката й :death но със едно голямо едно наум :a045

Потребителски аватар
nikolai_an
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nikolai_an » Нед 20 окт 2013 17:31

явно и тук има мошеници.........много подла постъпка :scare3

Потребителски аватар
Vidol Nikolov
Автомобил: Jetta 1.6
Двигател: PN

Мнениеот Vidol Nikolov » Нед 20 окт 2013 17:54

Човека не е казал,защото е пълно с ей такива като вас дето като чуят за обръщан волан имат чувството че са ги Еб@ли.
Кво ви дреме,че е обръщана,като е кадърно направена.

Те половината кочини по къщите са бити челно и размазани,вие циврите за волана.Айде идете купете кяласка от някоя къща на реални 138000км перфектна.
Егати тесногръдите цивриви женички сте

Потребителски аватар
110afn
Автомобил: Audi A6
Двигател: AFN

Мнениеот 110afn » Нед 20 окт 2013 18:58

Имал съм вземане-даване с продавача очи в очи. Много точно и приятно момче. Вярно поувлякъл се е с тая Швейцария, но както казаха и други колеги колата е обърната грамотно. Само ще ви кажа, че от мен взе цяла шофьорска седалка само за да си направи неговата основа отдолу като хората. Колата си я правеше за него си

Върни се в “Моят Volkswagen”