Здравейте колеги, решил съм да търся такава колица.Ако има някой който кара и е карал да ми обясни нещо по-подробно ще бъда много благодарен! Има вариант и на Golf V GTI, но това ще се търси ако не намеря читава 4-ка Благодаря предварително на отзовалите се!!
колега нищо не мога да ти кажа за мотора... но мога да ти кажа къде има такава и то доста добър екземпляр стига да си приготвил достатъчно пари... колкото и да не ми се ходеше да търся кола в Горубляне ходих... там има такъв дивак 180 коня...доста запазен...цената му в момента е около 7000 със абсолютно всички екстри без кожата...но пък и този салон с който е сега е перфектен... вчера или днес му е изтекла обявата и не мога да ти го покажа...ако не се сещаш за кои ти говоря и искаш да го видиш мога да те упътя по телефона къде се намира автокъщата и да идеш да го погледнеш :)
Колега ако почетеш малко, ще видиш че ако просто искаш 180 коня, може да си вземеш 150 и с малко пари да стане 150. За мен хвърлянето на парите за 180 са леко на вятъра. Направо Golf V GTI ако можеш да си го позволиш. По нова кола е поне.
[quote="feniksgod"]Колега ако почетеш малко, ще видиш че ако просто искаш 180 коня, може да си вземеш 150 и с малко пари да стане 150... Даже и без пари може да стане така! Действително ,най-добре 1.8Т 150к.с да се чипне!Така имаш и по-голям избор на екземпляри(екстри,кожи ...)!
Да, ама не... Ако си вземеш 1.8 Т с фабрично 180 кс винаги имаш ESP, винаги си с 6 степенна скоростна кутия, винаги си 312 мм предни спирачни дискове. Този мотор също може да се "чипне" до около 210-215 кс
Друг е въпросът, че трудно се намират в Бг, защото в годините, когато се внасяха тези коли бяха акцизни.
Това че са рядкост си е проблем, най-вероятно ще се ходи по Европата да се търси! Тука гледахме няколко НО състоянието им беше меко казано "зле"! А това с V-цата си е решение, като се изчака малко,примерно до на пролет.Предполагам до тогава ще има хубави бройки на поносима цена / 14000-15000лв/ това са цените в момента и като паднат на 10000-11000лв ще го играя
Всичко зависи от това колко си готов да дадеш за такава кола. В Германия и аз търсих коли,защото баща ми беше там...аз търсих 150-те коня и читава за под 3000 евра не намерихме което докато дойде в България и го вкарам в пътя щеше да стане 8000лв...Доста на рядко са тези по 180 и още по на рядко частник да я продава....
Доколкото аз разбирам колегата търси юбилеен голф 4 25г. ГТИ и ако не намери такъв мисли за голф 5 ГТИ. Има в немското мобиле, но цената е ужасна като се има на предвид, че са с по няколко собственика.Наскоро бях писал в друга тема.Има доста избор, но както е написал колегата очуканите почват от 5К евро. Ако ти се дават едни 8к евро според мен голф 5 ГТИ е по добре.
Има изпълнение с 180 кс, които не са Юбилейни, даже такива, които не са GTI, а Highline. Голяма част от изброените от мен са с 5 врати. Цените им обаче са над 5000 евро ...