Gigabyte написа:Почти съм сигурен ,че датчика на хол ти е дал фира или нещо не си вързал като хората :) На централния кабел от бобината дава ли ток на желязо като допреш?
не не дава
Gigabyte написа:Почти съм сигурен ,че датчика на хол ти е дал фира или нещо не си вързал като хората :) На централния кабел от бобината дава ли ток на желязо като допреш?
djey написа:колеги колата запали проблема не можах да разбера и аз от какво беше един приятел доиде и замери това и онова ,изкара буксата на датчика на хол и пак я вкара и свърза оше един кабел маи беше маса и запали ,тънка работа но не сам в час с тези токове а и на другата кола не беше точно така ,сега остава да прехвърля и бензиновите помпи да заработи на бензин и работата ще е 6 ,благодаря на колегите които дадаха мнения.
enigma79 написа:djey написа:колеги колата запали проблема не можах да разбера и аз от какво беше един приятел доиде и замери това и онова ,изкара буксата на датчика на хол и пак я вкара и свърза оше един кабел маи беше маса и запали ,тънка работа но не сам в час с тези токове а и на другата кола не беше точно така ,сега остава да прехвърля и бензиновите помпи да заработи на бензин и работата ще е 6 ,благодаря на колегите които дадаха мнения.
Значи + е имало,ама - минус е нямало,ами нормално да не иска да работи,това все едно да накараш ром да го накараш да работи
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: simo7 и 175 госта