Голф 2 PB няма ток от бобината

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
djey
Автомобил:
Двигател:

Re: Голф 2 PB няма ток от бобината

Мнениеот djey » Чет 10 окт 2013 8:14

Gigabyte написа:Почти съм сигурен ,че датчика на хол ти е дал фира или нещо не си вързал като хората :) На централния кабел от бобината дава ли ток на желязо като допреш?

не не дава

Потребителски аватар
djey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djey » Пет 11 окт 2013 15:01

колеги колата запали проблема не можах да разбера и аз от какво беше един приятел доиде и замери това и онова ,изкара буксата на датчика на хол и пак я вкара и свърза оше един кабел маи беше маса и запали ,тънка работа но не сам в час с тези токове а и на другата кола не беше точно така ,сега остава да прехвърля и бензиновите помпи да заработи на бензин и работата ще е 6 ,благодаря на колегите които дадаха мнения. :love.vwclub

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот enigma79 » Пет 11 окт 2013 17:49

djey написа:колеги колата запали проблема не можах да разбера и аз от какво беше един приятел доиде и замери това и онова ,изкара буксата на датчика на хол и пак я вкара и свърза оше един кабел маи беше маса и запали ,тънка работа но не сам в час с тези токове а и на другата кола не беше точно така ,сега остава да прехвърля и бензиновите помпи да заработи на бензин и работата ще е 6 ,благодаря на колегите които дадаха мнения. :love.vwclub

Значи + е имало,ама - минус е нямало,ами нормално да не иска да работи,това все едно да накараш ром да го накараш да работи :mhihi

Потребителски аватар
djey
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот djey » Съб 12 окт 2013 6:48

enigma79 написа:
djey написа:колеги колата запали проблема не можах да разбера и аз от какво беше един приятел доиде и замери това и онова ,изкара буксата на датчика на хол и пак я вкара и свърза оше един кабел маи беше маса и запали ,тънка работа но не сам в час с тези токове а и на другата кола не беше точно така ,сега остава да прехвърля и бензиновите помпи да заработи на бензин и работата ще е 6 ,благодаря на колегите които дадаха мнения. :love.vwclub

Значи + е имало,ама - минус е нямало,ами нормално да не иска да работи,това все едно да накараш ром да го накараш да работи :mhihi

не аз ги бях свързал както си беше на донора , но както и да е нали запали . :icon_lol

Потребителски аватар
vanko_cvetkov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vanko_cvetkov » Сря 31 май 2017 15:15

Здравей колега и аз имам същия проблем преместих мотора и неще да пали полудявам накупих инсталации работи помогни ми ако можеш

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”