Иде реч за джантите разбира се
 мен ми допадат доста.. вашето мнение

Мен тъмното някакси повече ми допада на синия цвят. Някой ще кажат, че така джантата се губи ама са като почнах да се заглеждам в неговото ауди и в моя параход, мойте някакси изпъкват и се набиват на очи като са толкова светли и промяната ще ми хареса
 Мен тъмното някакси повече ми допада на синия цвят. Някой ще кажат, че така джантата се губи ама са като почнах да се заглеждам в неговото ауди и в моя параход, мойте някакси изпъкват и се набиват на очи като са толкова светли и промяната ще ми хареса   

много жАнти си излизат фабрично черни и така нататък, пък си стоят добре там, където са поставени. Аз просто търся разнообразие
 много жАнти си излизат фабрично черни и така нататък, пък си стоят добре там, където са поставени. Аз просто търся разнообразие  

. Пролетта като затъмня прозорците ще се махнат вътрешните стикери и ще се сложат външни
. Пролетта като затъмня прозорците ще се махнат вътрешните стикери и ще се сложат външни  

pEsHkyY написа: Пружините ги продадох, идните месеци ще има развитие
 Иначе джантите с 5 лъча на червеното комби са уникални
  Иначе джантите с 5 лъча на червеното комби са уникални   

pEsHkyY написа:Ще видим
Колеги,
Някой срещал ли е читави стопове за комби? Или да ли има вариант обикновенните крушки да се заменят с диодни ленти или нещо от сорта. Всички стопове които намерих са... извращение. Оргиналните за мен са си най-добри, но все пак ми се иска лека промяна отзаде
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 47 госта