Golf mk2 project - "Black"
- Glove
- Автомобил: VW Golf MK2 GTI
- Двигател: AUM
Re: Golf mk2 project - "Black"
Браво, много любов и желание!!!!!

- albena_sladurana
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: PB
И от мен едно голямо    продължавай все така да си гледаш колицата.
  продължавай все така да си гледаш колицата.

продължавай все така да си гледаш колицата.
  продължавай все така да си гледаш колицата.- Rumbata_1
- Автомобил: Golf mk2 1.8 RP
- Двигател:
Благодаря Ви колеги за положителните отзиви и това, че оценявата по този начин това, което правя.  

То се е видяло, че скоро от бокса няма да излезе голфи или поне докато не се затопли отново, но затова пък продължавам да събирам части и да работя по това, с което разполагам. За сега на дневен ред са джантите - BBS RM 012, както и закупуването на тази компонентна система - http://caraudio-bg.com/Ground-Zero-GZHC-13X
В нета намерих да се продава един комплект ббс-ки, но за тези пари възнамерявам да взема и джанти и компонентната система и после търкалетата да си ги освежа и полирам сам... Предстои ми и стягане и на "работното" возило и за нещастие бюджета пак се разтегли прекалено много...
Ако някой случайно мерне нещо изгодно или му се намира такъв комплект, било то с гуми или без да свирка

То се е видяло, че скоро от бокса няма да излезе голфи или поне докато не се затопли отново, но затова пък продължавам да събирам части и да работя по това, с което разполагам. За сега на дневен ред са джантите - BBS RM 012, както и закупуването на тази компонентна система - http://caraudio-bg.com/Ground-Zero-GZHC-13X
В нета намерих да се продава един комплект ббс-ки, но за тези пари възнамерявам да взема и джанти и компонентната система и после търкалетата да си ги освежа и полирам сам... Предстои ми и стягане и на "работното" возило и за нещастие бюджета пак се разтегли прекалено много...
Ако някой случайно мерне нещо изгодно или му се намира такъв комплект, било то с гуми или без да свирка

- Rumbata_1
- Двигател:
Малък тийзър   

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Какво е тийзър, аз виждам джанта на снимката  

- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
stefan4o написа:Какво е тийзър, аз виждам джанта на снимката
Не мисля че има превод на български. Думата е анг "teaser" и означава... 1 тип изкушение/закачка... Човека показва част от джантата като ние може да очакваме още снимки по-късно.По-добре аз не мога да го обясня

- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Май не схвана мнението на "stefan4o"   Със сигурност много добре знае значението на думата.
  Със сигурност много добре знае значението на думата.
А колата ще стане много добра, вниманието към всеки един детайл е много хубаво нещо. Не всеки човек има търпението и нервите да го направи, но напоследък се наблюдава все по-често, което ми харесва.
Пожелавам ти да приключиш всичко по-бързо, чуството като е завършена колата ще е супер.

Със сигурност много добре знае значението на думата.
  Със сигурност много добре знае значението на думата.А колата ще стане много добра, вниманието към всеки един детайл е много хубаво нещо. Не всеки човек има търпението и нервите да го направи, но напоследък се наблюдава все по-често, което ми харесва.
Пожелавам ти да приключиш всичко по-бързо, чуството като е завършена колата ще е супер.
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
Много хубава и подредена тема, БРАВО! Ще следя с интерес. Продължавай да описваш всичко с подробности и снимки  

- Rumbata_1
- Двигател:
"Лачените обувки на незнайния..." - Golf   

BBS RM 026 - 7j/15"/4x100

BBS RM 026 - 7j/15"/4x100

Последна промяна от Rumbata_1 на Сря 18 дек 2013 21:34, променено общо 2 пъти.

- GTI1.8
- Автомобил: Golf mk2 GTI
- Двигател: PB 1990
Колега просто останах приятно изненадам от нещата които правиш и от подредбата на темата,определено много добър проект с една изключително добре подредена без излишни коментари тема!   

И така поздравления за красивата 2-ка следя с голям интерес проекта ти,ако мога с нещо да ти помогна ще помагам.

И така поздравления за красивата 2-ка следя с голям интерес проекта ти,ако мога с нещо да ти помогна ще помагам.
- Weezy
- Автомобил: VW Golf mk2 1987
- Двигател: JP
- Контакти:
Тук се получава нещо много изпипано и красиво.

- Rumbata_1
- Двигател:
Леко да раздвижим с една снимка:

В момента търся оригинални джобове за вратите с отвори за говорители, че моите не са оригинални и говорителите, които тъкмя няма да паснат без леко преправяне, което предпочитам да си спестя... Също така чакам още един комплект фарове хела и като допълнение ще трябва да потърся и една антена за покрива преди да налепя изолацията.
Няколко снимки на "черната кочинка" от днес... Вече почвам да се чудя от това ще стане ли кола в моите ръце, но времето и средствата ще покажат.

Снех мерки относно количеството звукоизолация, което ще се поставя на първо време
За тавана са необходими около 1.6-1.7 квадратни метра, а за вратите и панелите - около 2.5 квадратни метра. Като дилемата ми е дали да сложа 2 или 4 милиметрово stp. Мисълта ми е дали ефекта с по-дебелото стп ще е по-осезаем... До средата на седмицата трябва да ми пристигнат и планки за халогените, барабар с буксите и още други шукарийки.

В момента търся оригинални джобове за вратите с отвори за говорители, че моите не са оригинални и говорителите, които тъкмя няма да паснат без леко преправяне, което предпочитам да си спестя... Също така чакам още един комплект фарове хела и като допълнение ще трябва да потърся и една антена за покрива преди да налепя изолацията.
Няколко снимки на "черната кочинка" от днес... Вече почвам да се чудя от това ще стане ли кола в моите ръце, но времето и средствата ще покажат.

Снех мерки относно количеството звукоизолация, което ще се поставя на първо време
За тавана са необходими около 1.6-1.7 квадратни метра, а за вратите и панелите - около 2.5 квадратни метра. Като дилемата ми е дали да сложа 2 или 4 милиметрово stp. Мисълта ми е дали ефекта с по-дебелото стп ще е по-осезаем... До средата на седмицата трябва да ми пристигнат и планки за халогените, барабар с буксите и още други шукарийки.

Последна промяна от Rumbata_1 на Пон 11 ное 2013 19:20, променено общо 1 път.

- Rumbata_1
- Двигател:
Да не кажете, че нищо не правя...
Едната планка беше доста кривичка, но с главния съветник я пооправих...

Отворите ги разчертах с един молив и едно кече от приставките за дремела с радиус 5 милиметра, колкото трябва да е широка "рамката". Реално външния релеф беше като направляваща за молива и стана за секунди. После отворите ги рязах с дискче за дърво, пак с дремела...

Краен резултат:

Остава само да доизгладя отворите и да донаместя халогените, че сега пък другата планка идва на терсене...
Така и така беше хубаво времето и реших да поразходя малко джантите, но на работното возило. Е, сърце не ми даде да ги оставя през нощта...

Едната планка беше доста кривичка, но с главния съветник я пооправих...

Отворите ги разчертах с един молив и едно кече от приставките за дремела с радиус 5 милиметра, колкото трябва да е широка "рамката". Реално външния релеф беше като направляваща за молива и стана за секунди. После отворите ги рязах с дискче за дърво, пак с дремела...

Краен резултат:

Остава само да доизгладя отворите и да донаместя халогените, че сега пък другата планка идва на терсене...
Така и така беше хубаво времето и реших да поразходя малко джантите, но на работното возило. Е, сърце не ми даде да ги оставя през нощта...

- Rumbata_1
- Двигател:
Отново едно леко раздвижване на темата с така дългоочакваната таванна антена... Преди няколко дни се рових в нета и случайно ми попадна една антена от голф 4-ка, но за жалост с прекъснат кабел... Обиколих половин Варна и не намерих конекторчета за този тъничък коаксиален кабел. В един магазин намерих само женска букса, но не и мъжка, та реших накрая, че ще използвам поялника. Получи се добре. Сега големият въпрос е на какво разстояние от ръба на багажника до центъра на болта за захващане на антената да направя отвора в тавана. Рових из интернет, но така и не намерих някакви схеми или размери, та ако някой знае ще съм му много благодарен за информацията.   

Та ето и някоя друга снимка на това, което се получи, за да не съм голословен:

Лека заигравка с фотоапарата или иначе казано - "продуктово позициониране" 

Та ето и някоя друга снимка на това, което се получи, за да не съм голословен:

Лека заигравка с фотоапарата или иначе казано - "продуктово позициониране"

- iliankocov
- Автомобил: Golf 2 Edition One
- Двигател: PF 1990 NZ 1991 KR 1991 BMP 2007
Аз мога да премеря моята на какво разстояние е, но не знам дали ще е точно. Жоро от Кърджали и Сашо от Търговище бяха правили тая интервенция и съм 100% сигурен, че могат да ти дадат точната информация. Поздрави!