...която след 1 година ще струва 2, а след 2-3 години ще струва 1000.my heart iS iCe написа:Ем по-добре да купи кола за 3 бона и да влага пари в нея

...която след 1 година ще струва 2, а след 2-3 години ще струва 1000.my heart iS iCe написа:Ем по-добре да купи кола за 3 бона и да влага пари в нея
Koko95 написа:b1z0na написа: в тоя форум как трябва да изглежда Голф 2
От кога колата трябва да изглежда по даден начин а не по начина по който на собственика му харесва?![]()
Mario951 написа:тоя голф си е барутник в който не си струва да се наливат пари
nokiangage написа:Ти преби бая процент от колите по пътищата
Mario951 написа:Хм само аз ли подкрепям my heart iS iCeАз поне като си търсех кола си търсех такава с която ще знам че като тръгна да изпреварвам със сигурност ще го направя! За мен това е въпрос на безопастност а няма какво да си кривим душите тоя голф си е барутник в който не си струва да се наливат пари
П.П Или поне не много...едни джанти, спортни прожини и това е, карай си я докато ти писне
rufkata написа:Mario951 написа:Хм само аз ли подкрепям my heart iS iCeАз поне като си търсех кола си търсех такава с която ще знам че като тръгна да изпреварвам със сигурност ще го направя! За мен това е въпрос на безопастност а няма какво да си кривим душите тоя голф си е барутник в който не си струва да се наливат пари
П.П Или поне не много...едни джанти, спортни прожини и това е, карай си я докато ти писне
Колега да ти кажа за изпреварване си трябва TDI при GTI-то се налага сваляне на скорост което натоварва много китката
П.П. Не се заяждам, майтап да става
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта