Противоречията на Мтел

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Противоречията на Мтел

Мнениеот maistora_1 » Съб 16 дек 2006 15:04

Чудя се дали е само началото на хиляди такива противоречия?
Ще цитирам друг форум, от който прочетох следните :

Твърдение 1: 6. При използване на услугата Prima не може да бъде използвана услугата Международен роуминг.

Твърдение 2: Prima роуминг е нова услуга, на която потребителите на Prima вече могат да приемат обаждания и да изпращат и получават кратки съобщения в мрежите на 335 роуминг партньори на М-Тел в 148 държави! Освен това могат и да инициират обаждания, както и да ползват WAP и MMS в мрежите на 16 М-Тел роуминг партньори, чийто списък ще бъде постоянно допълван.

Та, може или не може ?

http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=mtel&Number=1946602789&page=1&view=collapsed&sb=5&part=

2. Vodafone Live влиза в минималното потребление.

”Минимално месечно потребление” означава, че трябва да говориш поне за 15 лева всеки месец. В него не се включват разходи за роуминг, услуги с добавена стойност, Vodafone live!...

На кое да вярвам сега ?

http://clubs.dir.bg/showflat.php?Board=mtel&Number=1946579011&page=0&view=collapsed&sb=5&part=3&vc=1

Сигурно има и други... следва продължение...

Потребителски аватар
buFka
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот buFka » Съб 16 дек 2006 15:32

Това ми напомня за случката в БИЛА днес, купувам омекотител за дрехи според брошурата на цена 5.69 лева, според системата на касата 5.99. Не ми е за кирливите им 30 стотинки, ама се дразня. Естествено, че направих рекламация....ма поне да се вземат в ръце и да внимават кат печатат брошури ***

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Съб 16 дек 2006 16:55

какво не ти става ясно от това което си написал :?:

1. роуминг значи да си ползваш картата в чужда мрежа, и отговора е ДА, Примите имат роуминг, като във въпросните 16 държави ползваш пълна услуга, а в всички остнали мрежи с които М-тел има споразумения, имаш изходящи и входящи СМС-и и входящи разговори(тоест не можеш да избираш), като между впорчем повечето предплатени карти на всички мобилни оператори.

2. Vodafone Live влиза в минималното потребление(на Loop) - Да, имаше промоционален период, в който наистина влизаше, и това беше до към 01.12, след което вече не влиза.

...ако намериш и други противоречия, с удоволствие ще ти ги разясня :wink:

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 16 дек 2006 18:13

buFka написа:Това ми напомня за случката в БИЛА днес, купувам омекотител за дрехи според брошурата на цена 5.69 лева, според системата на касата 5.99. Не ми е за кирливите им 30 стотинки, ама се дразня. Естествено, че направих рекламация....ма поне да се вземат в ръце и да внимават кат печатат брошури ***

Ама хората в магазина какво са виновни, че тоя дето правил брошурите е спал някъде.

Потребителски аватар
tyo
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот tyo » Съб 16 дек 2006 18:23

niikoo_1 написа:Ама хората в магазина какво са виновни, че тоя дето правил брошурите е спал някъде.

Колега приеми работата в магазина като работа в екип!
Все едно имаш футболен отбор, един да не играе всички страдат. Така е при работата в "екип".
Боли ми **** що някой бил спал и т.н. Плащам ли си искам качество на обслужването :twisted:

Потребителски аватар
Plamen_RI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plamen_RI » Съб 16 дек 2006 21:03

Общите условия по услугите на всички оператори са доволно обемно четиво, и когато се промени някоя точка, понякога забравят да го отразят навсякъде, не че това ги оправдава, ама донякъде обяснява нещата...

Потребителски аватар
niikoo_1
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот niikoo_1 » Съб 16 дек 2006 21:33

tyo написа:
niikoo_1 написа:Ама хората в магазина какво са виновни, че тоя дето правил брошурите е спал някъде.

Колега приеми работата в магазина като работа в екип!
Все едно имаш футболен отбор, един да не играе всички страдат. Така е при работата в "екип".
Боли ми **** що някой бил спал и т.н. Плащам ли си искам качество на обслужването :twisted:

Ма тоя дето ги печати у печатницата брошурките, нали се сещаш, че няма нищо общо с лелката на касата или зад щанда.

И това, че си плащаш точно в този случай нищо не означава.

Плащам ли си искам качество на обслужването :twisted:

Може и фелацио да искаш ама тва е положението. :Mr Green Fun :Mr Green Fun

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Съб 16 дек 2006 21:38

не че имам нещо против Мтел, защото от мн години съм само техен абонат, но ми се струва, че това е началото на хаоса...

ако някой може да даде пример за другите оператори - може би и там е така :twisted:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”