Значи зех си колицата и беше с криви дискове -това преди 7, 8 месеца ,а дисковете си ставаха ,ама аз проста глава не ги престъргах щото нямам познат стругар в който да съм сигурен как ще ги направи и си взех от юнитрейд Х чистак барсак барабар с накладките, смених ги и сичко заспа
така, пак за спирачни дискове
така, пак за спирачни дискове
Искам съвет .
Значи зех си колицата и беше с криви дискове -това преди 7, 8 месеца ,а дисковете си ставаха ,ама аз проста глава не ги престъргах щото нямам познат стругар в който да съм сигурен как ще ги направи и си взех от юнитрейд Х чистак барсак барабар с накладките, смених ги и сичко заспа
самоче сега почват да се появяват пак същите симптоми на кривите дискове и се чуда пак ли да се изтърся с 240 лв за дискове или да фана да намера някой добър стругар и да ми престърже и двата комплекта дискове ??? мерси предварително за съветите 
- Stefan 0201
- Автомобил:
- Двигател:
- didkoltd
- Автомобил:
- Двигател:
До колкото знам дисковете се сменят на 3 смени на накладки ,колега сложил си преди 7-8 месеца нови дискове с нови накладки ....не знам колко км караш на месец ама се сумнявам да си сменил 3 чифта накладки че дисковете пак да са ти за боклука,все пак Юнитрейд продават все "оригинални" части,да не би да има друга причина да се криват тия дискове и сигурен ли си въобще ,че новите са криви ,какъв точно ти е проблема на колата ,предни,задни дискове?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:27, променено общо 1 път.
Абе карам си нормално за тия 8 месеца съм им врътнал 22000 км още не съм си и помислил да сменям накладки щото са добре.Но ми се струва че както и на тези така и на старите много загряват и ми се струва че съм ги изкривил на някоя автомивка докато са били топли много,щото ми се е случвало да хода на мивка и като почнат да я мият излиза пара от тях (ама то това е нормално предполагам )
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:24, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:24, променено общо 1 път.
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”