нова мода при светещите жилетки

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
mucho
Палячо
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

нова мода при светещите жилетки

Мнениеот mucho » Нед 27 фев 2005 11:21

за вас лъжа за мени истина - ама чатя си аз с един бивш колега (крайно издрънчал програмист), който по цял ден зяпа един черен екран с бели буквички, а дива чалга дъни ли дъни от слушалките му, ма стане ли обедна почивка, вади един нареден звяр хонда цбр 900 кубика и познайте кво прай на цариградско с него ...

... та чатя си аз както ви казвам и ето ква случка ми разпраа той (а тя си е истина), та понеже тези дни имаше некво затоплне и нашия ест. веднага вади матора и тръгва :twisted: обаче нито имал каска, нито гражданск, нито платен пътен данък, и като за черешка на тортата ест. карал бързо ...

... и светещите жилетки кат го подгонили (малко йекшън са получил, а ла Тринити с Дукати ли беше у некоя от Матриците), и накрая зели, че го сгащили, а нашия леко са наакал (шот за такоа нещо книжка вече нихт) ...

... и след кратък, сладък моабет знаете ли с кво се отървал?! ... моете ли да се сетите?! ....

... айде нема да ви мъча - отървал са с едно инсталационно ЦД на Виндовс ХП :lol: :shock: :twisted:

... тъй, че пичови закачайте си по едно такоа ЦД на огледалото - тъй хем ше отразявате сигнала на радарите, хем ще си имате и едно полицейско гифтче, като знак на вашата благодарност, не за друго ;) :twisted:

... ако па сте по-непослушни мое си натъпчете ЦД чейнджъра само с инсталации на ХП и В2К кат за зор заман ;)

Потребителски аватар
Pav4o
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Pav4o » Нед 27 фев 2005 11:35

Минал е тънката лайсна :lol:

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател: