Някой може ли да ми разгадае какво означава този ДОТ
DOT H3OF 012R
И да - пише само и единствено това. Няма го познатия формат година-седмица от вида 0927 например.
Гумите са GoodYear UltraGrip 7+ произведени в Словения ... ама въпроса е когааааааааа - тоя ДОТ не ми говори нищо :(

Странен ДОТ на гуми
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Странен ДОТ на гуми
До колкото разчитам, 30-та седмица на 2012 година, ако съм в грешка да бъда поправен 

- xalerrelax
- Автомобил:
- Двигател:
Огледай по - добре гумата.
Не може да няма друг ДОТ.
Това, което си написал е кода на производителя.
Не може да няма друг ДОТ.
Това, което си написал е кода на производителя.
точно така, затова попитах дали колегата е погледнал от другата страна на гумата. Обикновено от едната страна пише дот и има символи които указват производител и други не толкова важни детайли, а от другата страна си пише стандартния код на дот 3 или 4 цифрен според годината на производство.
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на всички за мненията.
Оказа се че наистина това което си вижда е само някакви кодове на производителя.
Обходих цялата външна страна на гумите и се оказа че ДОТ няма изписан!!
Обачеееееее като погледнах от вътрешната страна и ДОТ-а в стандартния четирицифрен формат си беше там :)
Бях останал с впечатление че ДОТ-а си изписва от външната страна на гумата, но явно не и в тоя случай. Просто ако се бах загледал и от вътрешната страна нямаше да се стигне до тази тема.
Както и да - мерси отново за отзивите :)
Оказа се че наистина това което си вижда е само някакви кодове на производителя.
Обходих цялата външна страна на гумите и се оказа че ДОТ няма изписан!!
Обачеееееее като погледнах от вътрешната страна и ДОТ-а в стандартния четирицифрен формат си беше там :)
Бях останал с впечатление че ДОТ-а си изписва от външната страна на гумата, но явно не и в тоя случай. Просто ако се бах загледал и от вътрешната страна нямаше да се стигне до тази тема.
Както и да - мерси отново за отзивите :)