Достъп до компа отказан Windows 7 Profesional

Компютри и интернет, аудио и видео, GSM, електроуреди и всяка друга техника, различна от автомобилната, обзавеждане
Потребителски аватар
rufkata
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Достъп до компа отказан Windows 7 Profesional

Мнениеот rufkata » Сря 16 окт 2013 18:24

Услугата клиент за правила на групата не успя да влезе.
Достъпът е отказан.

Това е което ми изписва след като си цъкна на акаунта, акаута ми е администраторски и единствен. Wina съм го инсталвал аз и работи 1 година, тогава инсталнах същия и на лаптопа при него проблем няма :eek

Какво може да е, разбирам от компютри и смея да кажа, че пробвах всичко. При Safe Mode компа тръгва, така направих и друг Акаунт и имам достъп до инфото, но недоумявам как админския ми е забранен :eek

Потребителски аватар
enigma79
Автомобил:
Двигател:

Re: Достъп до компа отказан Windows 7 Profesional

Мнениеот enigma79 » Сря 16 окт 2013 18:41

Снимай или препиши с точност какво ти изписва като грешка.Може би някакъв файл свързан с акаунта и самите процеси на прозореца е изтрит,повреден.

Потребителски аватар
rufkata
Автомобил: Seat Ibiza 1.9 TDI 305 Nm
Двигател: 1.9 TDI ASV

Мнениеот rufkata » Сря 16 окт 2013 18:46

Още при зареждането след като изкара иконата на акаунта, тя е без зададената снимка и след като цъкна изписва въпросния надпис, и не предлага никаква опция :eek

restless
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот restless » Чет 17 окт 2013 6:57

Най-вероятно файловете с профила не се изчитат добре.
Опитай да влезеш в сейф мод и после
chkdsk c: /f /x /r
Или с лайвСД - и пак chkdsk

Потребителски аватар
Matematiks
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Matematiks » Чет 17 окт 2013 17:35

също и през CMD(run as administrator) - sfc /scannow

P.S. sfc = system file checker

Последна промяна от Matematiks на Нед 20 окт 2013 13:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
zografski
Автомобил: Golf IV V6 4Motion
Двигател: AUE 2001

Мнениеот zografski » Чет 17 окт 2013 17:59

А можеш ли да си зададеш на новия аcc да си в групата на Администраторите или да си позволиш администраторския? Ако всичко е наред и нямаш проблеми с правата, а стария ти acc продължава да не работи, може да пробваш да видиш какви грешки е записало в Event Viewer-a. Аз съвсем скоро изпаднах в подобна ситуация след като си бях закарал лаптопа на почистване. Ефекта беше, че някак си acc-то ми вече не беше в групата на администраторите, а бях като прост user... нямах права да инсталирам приложения и да си достъпвам някои директории, също нямаш права да дадеш enable на acc-Administrator. Пробвах да си го позволя като отворя CMD-то с run as admin и да напиша "net user administrator /active yes" , но и там прословутата грешка №5 т.е. access is denied. В крайна сметка успях да си го активирам, като отидох се едно да repair-вам windows-а, но не му дадох repair, а да ми отвори CMD-то и от там вече успешно си активирах Administrator-ския acc. После под сейф мод си влязох в админския и си дадох права на този, който си използвам по принцип... и целия филм дойде от... явно там където са ми го чистили нещо са бърникали. Аз предварително им бях направил 1 acc с права на обикновен user, но явно са им трябвали админски и са си правили експерименти и се бяха посрали. Таа целия роман го изписах защото ме подсети за моята случка, да не би и ти да си правил нещо по компа, че така от нищото такива сериали?

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”