търся си най-нискобюджетен вариант, за да говоря, когато съм в България. Според това, което прочетох в интернет предплатения план на виваком - call yo напълно отговаря на изискванията ми 11 ст. на мин и мога да си платя допълнително за интернет.
Едно нещо не разбрах - ако да кажем не съм зареждал картата си 3 месеца и съм в НЕбонусен период, при презареждане на 10+ лв става ли автоматично пак в бонусен или трябва на всеки 30 дни да вкарвам 10+ лв, за да държа тези 11 ст./мин
В сайта им е написано малко объркващо, а в офиса ми казаха, че когато искам вкарвам 10+ лв и говоря за 11 ст./мин. Малко съм недоверчив и пускам тази тема с цел някой, който се е сблъсквал с този план да сподели своя опит.
Та... ТУК пише следното
Специалната цена от 0.108 лв. на минута към всички мрежи в страната е валидна 30 дни след активация на стартовия пакет. Ако през този период има презареждане със сума равна или по-висока от 10 лв., периодът на бонус цената се удължава с още 30 дни от датата на презареждане. При всяко презареждане, равно, или по-голямо от 10.00 лв. с ДДС, говорите за 0.108 лв. на минута с всички оператори в страната! При липса на презареждане или при презареждане на сума по-малка от 10.00 лв., цената за разговор след изтичане на промоционалния 30-дневен срок от последното презареждане е 0.34 лв. на минута.