Става въпрос за пластмасовия щуцер който е на главата и към него се свързва мъркуча за водата към парното. Когато преди около две години и поковина купихме колата от там изтичаше антифриз. Смених го и след 6-7 месеца и новия протече. Отново го смених но след горе доло същото време пак протече. Проблема и при трита е че се деформират. Сега вече четвъртия е на колата и чакам да видя колко време ще изкара. Въпроса ми е само при мене ли се случва това или е масов проблем на ABS мотора.
Дугото в което се съмнявам е да попадам на некачествени части и затова да се получава така.
Пасат Б4 1,8 ABS питане за пластмасов щуцер
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
и едното е вярно, колега и другото. че е общ проблем за тоя двигател, знаем, ама и резервните части са едни истински... моя го смених преди около година и половина, засега нямам оплаквания, дано излезе читав. за съжаление не помня откъде го купувах. пробвай в ауто+, досега не съм имал проблеми със стоки, купени оттам. успех!
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ха сега де ... Тук в Пловдив, от сервиза просто си ги проъчайа, дойдоха, пичовете ги сложиха за 10 мин и готово ... Мога да ги питам тия дни, да ми дадеш размерите, които ти трябват и да поръчам. След това ще ти ги пратя и това е, но не вярвам вече да няма кой да ти ги направи във вашия град. Мога утре да ги снимам да ги видиш как изглеждат. Не е кои знае колко красиво, но е супер здраво и не прави проблеми.
- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- blagoykata
- Автомобил: Пасат
- Двигател: АФТ 1996
- joro_kem
- VW експерт
- Автомобил: Octavia I Tour Octavia III FL
- Двигател: AXR DFFA
сподели в кой сервиз извършват тая услуга, колега. добре е да се знае за такива алтернативи. благодара ти.blackpearl написа:Ха сега де ... Тук в Пловдив, от сервиза просто си ги проъчайа, дойдоха, пичовете ги сложиха за 10 мин и готово ... Мога да ги питам тия дни, да ми дадеш размерите, които ти трябват и да поръчам. След това ще ти ги пратя и това е, но не вярвам вече да няма кой да ти ги направи във вашия град. Мога утре да ги снимам да ги видиш как изглеждат. Не е кои знае колко красиво, но е супер здраво и не прави проблеми.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
joro_kem написа:сподели в кой сервиз извършват тая услуга, колега. добре е да се знае за такива алтернативи. благодара ти.blackpearl написа:Ха сега де ... Тук в Пловдив, от сервиза просто си ги проъчайа, дойдоха, пичовете ги сложиха за 10 мин и готово ... Мога да ги питам тия дни, да ми дадеш размерите, които ти трябват и да поръчам. След това ще ти ги пратя и това е, но не вярвам вече да няма кой да ти ги направи във вашия град. Мога утре да ги снимам да ги видиш как изглеждат. Не е кои знае колко красиво, но е супер здраво и не прави проблеми.
Хайде, колега, че и аз чакам третия да си иде!

- blackpearl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти: