Питане за газифицирането на голф 4 1.8 Т

При тази цена на горивата, все повече от нас се "газифицират". Проблеми и решенията им тук
teambmotors
Автомобил:
Двигател:

Re: Питане за газифицирането на голф 4 1.8 Т

Мнениеот teambmotors » Пет 11 окт 2013 21:58

landir написа:
SpeeDLine написа:Здравей колега. Занимавам се с АГУ от няколко години. От скоро притежавам Ауди А3 1.8т AGU
Монтирах си така оплюваната тук уредба Тамона с Ловато редуктор и рейка Ловато. Мисля, че това е доста добра комбинация за този мотор.

Колега ти сериозно ли го мислиш това?Къде работиш газови системи и какво?Да не слагаш само бутилките?С тази комбинация ще вкараш колегата в такъв филм че .... направо не ми се мисли. :scare3 :scare3

Карам Пасат5.5 1.8 т с Тамона уредба,Меџик испарител и ловато реиика и нема никакви проблеми расхода е нормален 9л отворено, а 11 градско плус бензина за сутринта.Така не знам зашто това е неподходиашта комбинациа за този двигател.

Потребителски аватар
SpeeDLine
Автомобил: Audi A3 1.8T
Двигател: AGU 1998

Мнениеот SpeeDLine » Съб 12 окт 2013 20:00

landir написа:
SpeeDLine написа:Здравей колега. Занимавам се с АГУ от няколко години. От скоро притежавам Ауди А3 1.8т AGU
Монтирах си така оплюваната тук уредба Тамона с Ловато редуктор и рейка Ловато. Мисля, че това е доста добра комбинация за този мотор.

Колега ти сериозно ли го мислиш това?Къде работиш газови системи и какво?Да не слагаш само бутилките?С тази комбинация ще вкараш колегата в такъв филм че .... направо не ми се мисли. :scare3 :scare3

Вече 2000 км карам така
Работя преден дял.
Разхода е 9 извън градско и 11 градско.
Обоснови се. Все пак и СГК предлагат тази комбинация :)

lacezarasia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lacezarasia » Чет 17 окт 2013 21:18

фобос е доста добро решение, вече повече от 2г. без проблеми. на долни богров са добри майсторите.

jovani85
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jovani85 » Вто 22 окт 2013 15:32

Къде са добри майсторите.... :screwy На Богоров ли :scare3 Може да са добри ама по характер

Потребителски аватар
faberje8
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот faberje8 » Вто 22 окт 2013 15:48

Аз също съм с Фобос и съм много доволна!Особено 1, те са с оби-ди и са най-доброто за ценовия клас,но ти казвам най-важно е сполучливия майстор,който да ти настрои колата,а не като мен да ходиш и да си правят опити и в продължение на месец да съм през два дни там,заради големия разход и оборотите,които почна да ми мени,само на газ.
И аз бях разколебана за марките,но заедно с още двама колеги си сложихме Фобос и сме много доволни,с изключение на слабата грамотност относно настройките на майсторите!

S-lineTT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S-lineTT » Пон 13 яну 2014 23:04

Колеги на другите ми 2 коли съм с фобос 4 - едната навъртя вече 25000км другата 18000 и съм изненадан ,че за сега всичко е ок ,да се надяваме ,че и за напред ще е така :mrgreen А относно романо,брц и ланди са класа с ГИ ,но прекалено скъпи ,а сменям колите на 2,3 години и не ми е рентабилно да наливам толкова пари вече ако мислите да се задържите повечко може би си заслужава !

Върни се в “Автогазови уредби”