Тонколони за поло

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
desperad_o
Автомобил:
Двигател:

Тонколони за поло

Мнениеот desperad_o » Пет 18 окт 2013 0:09

Здравейте , имам си едно малко поло , обаче реших да му обновя музиката.
Въпроса ми е , ще мога ли да направя нещо горе-долу доволно за слушане , не говоря за истински маниашка музика или нещо от което да не може да се стои в колата.Говоря просто да усетиш баса , да се накефиш на по-силна музика и т.н. Разполагам с бюджет от 300 лева (знам, че не е много, ама е криза :D), колони могат да се слагат на задната кора , както и на 2-те предни врати.На задните врати нямам места за тон-колони.Системата не включва бас-каса защото , нито имам пари , нито място отзад .. По възможност да се наблегне леко на баса в колата.Знам че няма да е много ,но за сега толкова.Благодаря на всеки отзовал се , имайте предвит че не съм много на Ти с електрониката и музиката.Всичко което споделите тук ще ми е от огромна полза.Благодаря !

Потребителски аватар
enigma79
Предупреждение за вечен БАН
Автомобил:
Двигател:

Re: Тонколони за поло

Мнениеот enigma79 » Пет 18 окт 2013 6:20

Колега моето мнение е това,за плеър нещо оригинално,да не е ментак,Пайнер,Алпин качеството при тях е в пъти по добро.След като си избереш плеър каквото остане може да го вложиш за колони,ако се налага и нямаш останали много пари си купи само за едната страна колони,примерно задните и някакви колони пак на Пайнер и по нататък като събереш си вземи за предната линия.Препоръчват и Хертз но аз бих се насочил към Пайнера,един приятел си купи около 100лв му излезнаха с Пайнер плеър и ти казвам че в колата не се стои,много изчистени ниски и високи особено и като добави и бас каса с усилвател на Блаупункт.

Потребителски аватар
slaveiko67
Автомобил: Golf 3 GT TDI
Двигател: AFN 96g

Мнениеот slaveiko67 » Пет 18 окт 2013 7:33

Споделям горното мнение на колегата.Първо-едно добро СД,с възможно повече ръчни честотни корекции.Примерно-Пайнер,Алпин,Кенууд-/за тези знам от личен опит/.Второ-добри елипси Пайнер,Херцhttp://www.avitel-bg.com/hertz-dcx-690/имах такива и свирят отлично!/.Като ги монтираш на кората,свържеш и настроиш СД-то,покарай,послушай музиката и тогава пристъпи към евентуален ъпгрейд на предната линия.Според мен ще останеш много доволен от крайния резултат,имайки в предвид какви са пъвоначалните ти изисквания. :th_up

desperad_o
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот desperad_o » Съб 19 окт 2013 18:28

Благодаря за отговорите , както по-горе сте ме посъветвали , явно е и до късмет , незнам , но CD-то в колата е Pioner , моделът е deh-1400 UBB ( http://technomarket.bg/products/09120722/pioneer-deh-1400ubb ) , мисля че е достатъчно добро CD - то. За тонколони , ме съветвате Hertz или Pioneer , а какво ще кажете за JBL ? имах едни gto6506ce които направо ме побъркваха. Въпроса ми е Pioneer по-добре ли ще свирят. Благодаря предварително за всички коментари след моя :) Да видим какво ще стане :D
П.С - За тонколоните ще трябва ли усилвател ?

Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Мнениеот Stoyanov_Vw » Съб 23 ное 2013 23:05

Не, колега. Може и без усилвател :th_up

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”