Blond МКIV - New Color
- MK4
- Автомобил: Seat Leon
- Двигател: ARY 2003
Re: Blond МКIV
Не подскачай, нямах предвид теб, а колегите по-горе дето качват безумни клипчета на локомотиви, слагат лепенки ноу смоук ноу фън и чак се гордеят как опушват всичко около тях... 

- Apokaliptiko
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1998 AFN
MK4 написа:Не подскачай, нямах предвид теб, а колегите по-горе дето качват безумни клипчета на локомотиви, слагат лепенки ноу смоук ноу фън и чак се гордеят как опушват всичко около тях...
Оооо извинявай, че съм те засегнал с качването на клип, извинявай че имам стикер No Smoke, No Fun. Извинявам се и от името на всички, които са спрели пред теб на светофара, и са ти напълнили купето с неприятна миризма. Извинявам се, че когато ми се е наложило да подам рязко газ съм изпушил.
За клипът, мога кажа, че го постнах от страна на хумора

- MK4
Като ми се напълни купето с миризма на трактор и после дам 15лв за автомивка, само изивнявай не става.
Знам че е пълно с такива небивалици в България, ама все си мислех че във форума ги няма..
Знам че е пълно с такива небивалици в България, ама все си мислех че във форума ги няма..

- Apokaliptiko
MK4 написа:Като ми се напълни купето с миризма на трактор и после дам 15лв за автомивка, само изивнявай не става.
Ами щом с извинявай не става.....агне да ти заколя ако искаш?
P.S. Сериозно ще се замисля, да си закупя бензинов автомобил. Явно дизелите създават непредвидено напрежение.
- MK4
Обичам агне, ама не обичам на аванта, ще пропусна
Така е - напрежение и миризма създават, просто не им изхвърляйте филтрите за твърди частици или каквото там махате на тия 10+ годишни печки, защото не сте сами на пътя, има хора кито искат в града комфорт и спокойствие

Така е - напрежение и миризма създават, просто не им изхвърляйте филтрите за твърди частици или каквото там махате на тия 10+ годишни печки, защото не сте сами на пътя, има хора кито искат в града комфорт и спокойствие

- onazi
- Автомобил: Golf IV
- Двигател: 1.9 TDI
Ма ела, аз ще ти я мия за 5 лв, не давай по 15
Че има коли, дето бълват сажди на кило, както вика един колега е факт! Ма да се оправят, моята не е така.
Да, катализатор нямам, защото дори и да имам ще изчезне на 5та минута в нашата мила и спокойна София.
А относно комфорта и спокойствието на пътя в днешно време - мираж.

Че има коли, дето бълват сажди на кило, както вика един колега е факт! Ма да се оправят, моята не е така.
Да, катализатор нямам, защото дори и да имам ще изчезне на 5та минута в нашата мила и спокойна София.
А относно комфорта и спокойствието на пътя в днешно време - мираж.
- Apokaliptiko
То в България всичко е наред, че ти ли искаш да я оправиш. Една птичка пролет не прави.....
Достатъчно писахме тук за бедните хора с TDI-тата, съжалявам че и аз съм един от тях.
Достатъчно писахме тук за бедните хора с TDI-тата, съжалявам че и аз съм един от тях.
- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
onazi написа:аз ще ти я мия за 5 лв![]()
Наета си!
- onazi
Ма добре!
С пяна, без пяна; външно-вътрешно..

С пяна, без пяна; външно-вътрешно..
- MK4
Ако е цялостно за 5лв ще се възползвам 

- Tipsy
- Автомобил:
- Двигател:
Преди време имаше една такава картинка с прИмоция "Вънка-вътре 5лв."
Та... цялосто искам, шампоанче с ваксичка имам, препаратчета разни и задължително ароматизаторче!
Много държим стъклата да не са замазани и фолиото да не е надрано
Та... цялосто искам, шампоанче с ваксичка имам, препаратчета разни и задължително ароматизаторче!
Много държим стъклата да не са замазани и фолиото да не е надрано

- onazi
На примоция бръмча яко
Така, след оправянето на последния проблем и прибавянето на нови джуджафки по колата ми, започнах да ставам още по-алчна.
Утре отново съм при хората за добавяне на още малко коне. Четох, че доста се скъсява живота на турбото и ме посъветваха да не пипам повече от това което е до момента, но реших, че може и още.
Има и още ъп по колата, но ще споделя със снимки.

Така, след оправянето на последния проблем и прибавянето на нови джуджафки по колата ми, започнах да ставам още по-алчна.
Утре отново съм при хората за добавяне на още малко коне. Четох, че доста се скъсява живота на турбото и ме посъветваха да не пипам повече от това което е до момента, но реших, че може и още.
Има и още ъп по колата, но ще споделя със снимки.

- Marto_cafeto
- Автомобил: Peugeot 307
- Двигател:
Аре де,пускай снимки 

- maratonkata
- Автомобил:
- Двигател:
Айде де....давай ги тея снимки 

- 6669
- Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
- Двигател: AHF 1999
Оооо........аз вече съм затъил дъх, чакам снимките за да може да дишам отново....