Monroe общо взето в последно време се излагат на цяло...амортисьорите им не стават,тампоните им не стават...предполагам,че и окачването им не става. Аз лично съм слагал какви ли не на клиентите - евтините за по 300-400лв, TRW цял к-т, Lemfoerder цял к-т...какво да ви кажа - евтините е малко въпрос на шанс, някои едвам си изкарват гаранцията и след това са за смяна 50-60% от всичките части,някои карат около година или година и половина и после се разпадат. TRW и те в последно време не са супер читави (макар че заводски излиза колата с такива)...засега само Lemfoerder си държи качеството и имам предници на по 3-4 години вече и нямат грешка...ама това зависи от начина на ползване. Монтирал съм една евтина предница на As Metal (турските) и от евтините, смея да твърдя, че тя е най-добрата...ама не помня цена, иначе кара вече 2-ра година.
По повод рециклираните - горните ок, не е проблем, ама долните вече има няколко случая на счупване след рециклиране и нещата никак не изглеждат красиво след това.