siso_k написа:FSI е атмосферен и доколкото знам с директно впръскване, докато ТSI е с принудително пълнене – мисля че с компресор. TSI е по нова технология и го дават като по икономичен уж – нещо като дизел.
Общо взето е това, по-запознатите може да споделят повече подробности
Бисери от форума
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Бисери от форума
Заглавие: Golf V FSI - TSI
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Четейки тази тема - http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=59&t=174256 - блазе им на тези, които продават гориво, при толкоз навъртяни километри от всеки втори в темата.
Ама като преминеш на темите за разход - малеее, горките търговци, гладни ще измрат!
Ама като преминеш на темите за разход - малеее, горките търговци, гладни ще измрат!
-
- Автомобил: virgine blue B3
- Двигател:
Желязков написа:Втората тема, след тази на Пабло Ескобар, заради която влизам в форума.
Черпя вдъхновение и от двете. И на снимките на собственичката се радвам.
Следя и мненията и хубавите, и лошите. Намирам ги за резонни. Има моменти, в които и на мен ми писва да виждам еднакви неща по хващащите окото коли... но какво пък толкова в крайна сметка? Когато събуем гащите на някоя мацка, търсим ли там нещо различно? Всички имат едно и също, въпроса е коя как се грижи за калинката. И да ви кажа, грижите, които очакваме да са положили не са кой знае колко различни...
Не се кефя на името, което се лепи къде ли не по колата, но и това е въпрос на вкус.
Здраве, пълен джоб с парички и пълно сърце с ентусиазъм, желая на собственичката.
А колко е прав ...
- Огито Ангелов
- Автомобил: VW Golf III
- Двигател: AFT
mmmnee написа:Апарат: iphone 5

- golf_1
- Автомобил: Audi Q7
- Двигател: CJWE
Ms|XaXo написа: много ти благодаря за съвета точно това беше 1-вото нещо което ще правя колата има проблем с пода има ударено отдолу праговета са тръгнали да гният ще изкарам всичко от купето за да видя аз какво има да се прави и когато се направят ламарините тогава вече ще се мисли за стопове и така нататак 1-во без да ми се обиждат който и да било аз знам кво мога да правя с моята кола 1-во искам да няма изгнило защото не може да имаш кола която е една купчина ръжда и в същото време да я тунинговаш и така 1-во най важното нещо ще е да се види този под на какво дередже е като изкарам всичко от нея ще кача снимки :) това че не ви харесват едни стопове най малко ме притеснява гледайте ваще стопове да са добре за мойте не берете грижи аз знам кое трябва 1-во за моята кола и какво не трябва все пак аз ще я карам не вйе и не си мислете че се заяждам с някои просто искам да ви кажа че си имам някъф тертип на работа и това за което мисля е най малко че стоповете ми били грозни за някой да за някой не всеки с вкуса си :) поздрави като махна всичко ще кача снимки
Много първи неща, а пък и на един дъх трябва да се чете цялото изречение.

- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Здравейте!
Искам да си взема Passat B5.5 бензин и да му сложа газово. Не искам да е много мощен до 131 к.с. заради по-високия данък. Дайте съвет:
1. Какъв мотор да си взема.
2. Какво газово, което вие ползвате и сте доволни. Ако може да добавите и цифри за разхода.
3. Какви са както се казва често срещаните проблеми на този модел.
4. Има ли възможност да се сложи обикновено газово на такъв мотор и ако да какви са предимствата и недостатъците от това.

- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
dobrin написа::offtopic Ти си жив!!! ...
Он топик - няма да ходя до Бразилия, че куфарите нещо не са това, което бяха ...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Заглавие: Преден капак за голф 3

Който си купи АБФ и не е тъмно сив металик, да знае, че е пребоядисван!doaiena написа:Капака е оригинален, има следи на ръжда тук там, класически тъмно сив металик с който са боядисани всички GTI 150коня!!!!!

-
- Автомобил: Opel Vectra
- Двигател: 22ZE 2009
- Контакти:
как да процедирам в ЕВН и другите субстанции!?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
radotom написа:За коня не знам, ама като гледам през прозореца - дали няма да се набъркат и HELLA в този спорт след 1 година... с фарове за мъгла... ?
Barboukov написа:Календар:
...
5 октомври - Русия
...
За календара на Ф1 става въпрос

Хубаво да си споделяме проблемите на време, още преди да сме сменили автомобила. Нали за това е форум.
Ето един примерен колега=
Само не можах да разбера датчик или термостат.
Ето един примерен колега=
Само не можах да разбера датчик или термостат.
- Freakylol
- Автомобил:
- Двигател: asz++
stenly_m написа:... Дизела в града със сигурност не гори по-малко от бензин, особено пък зимата на по-къси разстояния :)
Както му обещах

- geo0rg1
- Автомобил: GOLF 4
- Двигател: AKL
Продавам Холова гарнитура, много запазена. Голям диван с два футиойла и две табуретки.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=398279

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=47&t=398279

Върни се в “ОФФ-Топик - други”