п.с. Сега да ти обясня ли за СИЛНИТЕ чипове, или си научи урока. Другия път когато на колега му се счупи турбото не се присмивай и акай по форумите ами си затрай, така е по-безопасно
Тунинг за Голф4 дизел?
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
10х
niikoo_1 написа:Ето ти и линка за турбинката, дано свърши работа
http://vwclub.bg//forum/viewtopic.php?t=32813
Мерси колега утре ще умувам дали да го поправям или да се набутвам с ново
Вече имам оферта за поправка срещу 500 лв....
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
niki7878 написа:Дай номер на турбинката и ще се опитам да ти помогна.
п.с. Сега да ти обясня ли за СИЛНИТЕ чипове, или си научи урока. Другия път когато на колега му се счупи турбото не се присмивай и акай по форумите ами си затрай, така е по-безопасно
Баце малко грубо се изказах ама нищо лошо не съм мислил- фен съм на тунинг маняците!!!
cheerz
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!!!!
TDI-RS написа:Митко, слагай по - яка турбина и иди при някой профи за настройките.
така ще има ефект!
Да и аз искам това но досега никой не ми е препоръчал фирма или човек който да ми го направи!!!
- TDI-RS
- Автомобил: RS TDI
- Двигател: V6 TDI
Re: !!!!
Дон Хуан Голфа написа:TDI-RS написа:Митко, слагай по - яка турбина и иди при някой профи за настройките.
така ще има ефект!
Да и аз искам това но досега никой не ми е препоръчал фирма или човек който да ми го направи!!!
Първи вариант - Проспийд - имат и турбини бол в наличност и ще ти направят настройката директно на диното. обаче ще ти хване поне 1.5К...
втори вариант е турбина, която ти си намираш с подобни или малко по- добри характеристики от сток - овата. иди при един младешшш от един друг форум / пусни ми ЛС /.
аз лично бих отишъл в Проспийд, и без тва работата малко се е "окаляла", така че не я доокотвай, че частите са мн скъпи.
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: !!!!
аз лично бих отишъл в Проспийд, и без тва работата малко се е "окаляла", така че не я доокотвай, че частите са мн скъпи.[/quote]
ок според теб в ПроСпийд за 1500 лв колко коня ще стане колата?
P.S.
Прати на лично координатите на фена
ок според теб в ПроСпийд за 1500 лв колко коня ще стане колата?
P.S.
Прати на лично координатите на фена
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ТОТАЛ...
Ето равносметката след смърта на турбината ми:
Реших да взема чисто нова тъй като старата беше счупена тотално, а не ми се даваха 900 за рециклирана!
Лошото е че моя модел турбината върви заедно с колекторите към главата и струваше скромните 1480лв. но с съдействиета на "dobrinb" ми я дадоха на 1280 лв.
плюс качване и сваляне на турбината - 100 лв
гарнитура - 10 лв.
тръбичка за маслото от двигателя към турбото 110 лв.
1500 тотален подарък за новата година хахаха
P.S.
Техниците от REAL TURBO ме посъветваха да си взема турбината от по голямият модел-този от 130 коня (мойта е 115 коня) защото била по мощна и с чипчето ще си пасне отлично!Така и направих
cheerz
p.s.
Ще се черпи много ясно
... и по точно "dobrinb" и "niki7878" за съдействието!!!
P.S.2
Обадих се в Проспийд и ми казаха, че понататък ще имат по мощни турбини и програми за дизели засега имали само за бензинови така че този вариянт отпадна!
p.s.3
Момчето дето продава турбината в форума постъпи малко несериозно-2 дни го молех да ми даде серийния номер но той и така не ми го даде а само обещаваше...
Реших да взема чисто нова тъй като старата беше счупена тотално, а не ми се даваха 900 за рециклирана!
Лошото е че моя модел турбината върви заедно с колекторите към главата и струваше скромните 1480лв. но с съдействиета на "dobrinb" ми я дадоха на 1280 лв.
плюс качване и сваляне на турбината - 100 лв
гарнитура - 10 лв.
тръбичка за маслото от двигателя към турбото 110 лв.
1500 тотален подарък за новата година хахаха
P.S.
Техниците от REAL TURBO ме посъветваха да си взема турбината от по голямият модел-този от 130 коня (мойта е 115 коня) защото била по мощна и с чипчето ще си пасне отлично!Така и направих
cheerz
p.s.
Ще се черпи много ясно
P.S.2
Обадих се в Проспийд и ми казаха, че понататък ще имат по мощни турбини и програми за дизели засега имали само за бензинови така че този вариянт отпадна!
p.s.3
Момчето дето продава турбината в форума постъпи малко несериозно-2 дни го молех да ми даде серийния номер но той и така не ми го даде а само обещаваше...
- Дон Хуан Голфа
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
!
FreeSoul написа:В крайна сметка с нова по-мощна турбинка ли си или същата..
п.с Ха честито да си я караш безпроблемно
Да с чисто нова по-мощна, но утре сутринта ще си взимам колата..
- IvoG
- Автомобил: Golf III
- Двигател: 2.0 AGG
Re: !
Дон Хуан Голфа написа:FreeSoul написа:В крайна сметка с нова по-мощна турбинка ли си или същата..
п.с Ха честито да си я караш безпроблемно
Да с чисто нова по-мощна, но утре сутринта ще си взимам колата..
И какво оказа се непринуден упгрейд на мотора
Е така е колата си е искала нова по-мощна турбинка
Честито и безаварийна!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти: