Мнение за конкретен Голф 5?
Re: Мнение за конкретен Голф 5?
Абе не е точно така от към екстрите ..... за колите без Can-Bus да ... ама за тия вече Голф 5 и т.н. се сменяват освен ръчките за борд и автопилот и модула за волана ако искаш екстри като автопилот,борд и недаи си боже Full Fis тогава вече и табло
Тъпа история ! Иначе климатика се води полу-автоматичен и си регулира градусите сам чрез сензори ! Мисля,че са 4 броя докато на климатроника са 9 ( карам по спомени ) !

- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Значи, никой не я е виждал на живо...
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ще се наложи ти да се жертваш за всеобщото благо и да кажеш дали сме познали че е минала пълна промяна или не сме 

- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:
Колеги, осъзнавам че човек трудно може да се довери на автокъщи и частни търговци.
Аз така или иначе съм решил да инвестирам в по-нова или нова кола.
Към този етап възможностите са:
1. Форд фокус от Мото-Пфое - 12-13 хилки, 3-годишна кола с около 60-90 хил. навъртяни километра. Бензин, на който мисля да сложа ГИ. Лизинговите коли предполагат сервизно обслужване в официалния представител, а и има и гаранция от 1 година. А иначе Фокус от 2009-2010 доста го хвалят - дори "Не дай Боже" го изкарват по-добър от Голф 5 и 6.
2. Някоя Фабия /още не знам дали ще ми е по мярка/ или Октавия от автокъщата на ЕУРАТЕК. ОТ прочетеното в нета съдя че ЕУРАТЕК е повече автокъща от Мото Пфое, затова я поставям на второ място. Доколкото разбрах в Еуратек се продават и коли с неясно минало. Сега там се продава една Октавия 1,6 102 коня, 120 хил.км. за 11 хилки.
3. Нова Дачия - вероятно Докер, макар че нямам нужда от точно такава кола тип "баничарка", но на моите 198см. и 140см. гръдна обиколка Логан и Сандеро не са по мярка. Чакам обаждане от Дачия-Плевен за да пробвам Докера.
Мнения, предложения колеги?!?
Аз така или иначе съм решил да инвестирам в по-нова или нова кола.
Към този етап възможностите са:
1. Форд фокус от Мото-Пфое - 12-13 хилки, 3-годишна кола с около 60-90 хил. навъртяни километра. Бензин, на който мисля да сложа ГИ. Лизинговите коли предполагат сервизно обслужване в официалния представител, а и има и гаранция от 1 година. А иначе Фокус от 2009-2010 доста го хвалят - дори "Не дай Боже" го изкарват по-добър от Голф 5 и 6.
2. Някоя Фабия /още не знам дали ще ми е по мярка/ или Октавия от автокъщата на ЕУРАТЕК. ОТ прочетеното в нета съдя че ЕУРАТЕК е повече автокъща от Мото Пфое, затова я поставям на второ място. Доколкото разбрах в Еуратек се продават и коли с неясно минало. Сега там се продава една Октавия 1,6 102 коня, 120 хил.км. за 11 хилки.
3. Нова Дачия - вероятно Докер, макар че нямам нужда от точно такава кола тип "баничарка", но на моите 198см. и 140см. гръдна обиколка Логан и Сандеро не са по мярка. Чакам обаждане от Дачия-Плевен за да пробвам Докера.
Мнения, предложения колеги?!?
- plamikcho
- Автомобил: VW Passat B6
- Двигател: BLS 2007
По т. 1 - внимавай с Мото-Пфое. Преди да взема Пасата, се бях насочил също като теб към по-нова кола 3-4г макс и Фокус беше добър вариант. Също така и не ми се занимаваше с автокъщи и частни лица търговци. Мислех си, че от официалния представител дори и малко по-скъпо да е поне ще знам какво купувам. За мен Мото-Пфое се оказа едно голямо разочарование. Един по-цивилизован вариант на Горубляне, където нивото на обслужване е по-добро и хората са по-любезни. Видях доста читави коли в добро състояние, които ми хванаха окото. За съжаление цената не беше 12-13к, а 14-16 и нагоре. Според мен на повечето от колите, които гледах, километрите бяха вкарани в приятни за окото граници. На няколко коли забелязах неща, които не си кореспондират с обявеното състояние и цена. На въпросите и коментарите си не получих задоволителен отговор. Така и не успях да си харесам Форд Фокус от Мото-Пфое. Това е лично мнение, базирано само на няколко месеца търсене и огледи в Мото-Пфое през 2011-2012г. Докато аз си оглеждах и избирах, доста коли се продадоха. Просто съвета ми колега е - винаги с едно наум и оглеждай добре колите (все едно си в автокъща). Успех 

- Aprilia
- Автомобил:
- Двигател:
Фокуса може и да по-добър от Г5 и Г6 особено бензините, при дизела може да поспорим много, ама с последните бензинови мотори фв направо се нас*аха то не са скъсани вериги, то не са проблемни дюзи, спукани бутала и кво ли още не. Видя се че трудно се вади от 1.4 170 коня без това да убива мотора на по 40-50 000км мотори в кофата има
Не знам защо бягаш от дизела, ако покараш Г5 дизел или още по-добре Г6 (там май си доста далеч от парите обаче) ще останеш очарован. Г5 има страхотни дизелови попадения на по 120-13-14к лева, просто иска обикаляне и с номера на шасито проверяваш километри в Порше, правиш си диагностика и ако всичко е наред скачаш, нищо сложно
Обикаляна и нерви се искат просто. Дачиите са страшни дървета стават, ама за служебни, по-добре оригинала си вземи- Рено. Те май имат също добри предложения около 15-16к лева ?

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”