моля за инфо за кучегон!?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
Аз искам да споделя нещо от личен опит...
След като кучето захапе каквото ида е било (в моя случай - песа на приятелата ми), нито ритници, нито бухалка помага! Гепвате го за десния крак и го извивате настрани! Така му се губи баланса и пуска веднага! Първите две секунди се опитва да се опомни (добре е да използвате времето да си махнете ръката от крака му
). След това се окротява.
Това само в случай че ви захапи! Ако само започне да лае, гледайте да не се страхувате! Кучетата много бързо разбират страха у човека и разбират че са доминиращи в ситуацията!
След като кучето захапе каквото ида е било (в моя случай - песа на приятелата ми), нито ритници, нито бухалка помага! Гепвате го за десния крак и го извивате настрани! Така му се губи баланса и пуска веднага! Първите две секунди се опитва да се опомни (добре е да използвате времето да си махнете ръката от крака му

Това само в случай че ви захапи! Ако само започне да лае, гледайте да не се страхувате! Кучетата много бързо разбират страха у човека и разбират че са доминиращи в ситуацията!
- Spectre™
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Не стига, че въобще никой не визма никаква позиция по въпроса с бездомните кучета, ами май след нова година ще плащаме по 100 - 150 лв за да не ни кастрират кучето, принудително...
Простотията е пълна.... Пред ветеринарната клиника където водя кучето ми... има глутница от 10 песа, големи кат немски овчарки...
, три преки надолу пък има друга банда от 7-8 помияра... И през седимица профилактично си се трепят и джафкат..
Затова кат излизам с кучето една хубава дървена сопа и което посмеее...
Та на защитниците само мога да им кажа, дано не ви се случи като си извеждате, кучето и да ви налетят 10 разбеснели се ПЕСА....

Простотията е пълна.... Пред ветеринарната клиника където водя кучето ми... има глутница от 10 песа, големи кат немски овчарки...

Затова кат излизам с кучето една хубава дървена сопа и което посмеее...

Та на защитниците само мога да им кажа, дано не ви се случи като си извеждате, кучето и да ви налетят 10 разбеснели се ПЕСА....

- tatenceto
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
значи ние си коментираме от нашата камбанария но ако е ЖЕНА дали ще може да раздава шутове и прочие та последната среща на жената с куче е скъсан шлифер и много уплах а кучето въобще не се е регистрирало изодзадзе и направо на работа аз ходих на няколко пъти на работа с нея и кучетата се разбягват явно съм много грозен
знам ли но иначе редовно си има проблеми МНОГО Я ОБИЧАТ

- pyrpyl
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
tatenceto написа:идеята е че жената е страх ама много от кучета и това с кучегона мисля че ще е добре а ако и се падне и глухо куче е това ще е голям късмет
Късмета за теб ли ще е брато.....?!? Щото ако не намериш глухо куче можеш да се отървеш като с онази дето умряла от удар, щото не искала да яде гъби:023:( е не го приемай на сериозно де, тази вечер съм настоен майтапчииски и заядливо.

Re: моля за инфо за кучегон!?
Темата старичка, но другите теми за кучегони са заключени... някой дали е ползвал този Кучегони Кучегон Дейзър . Похвалиха ми го, че вършел перфектна работа и бил по-добър от по-евтините. Намислил съм да взимам такова нещо на жена ми, че ми се оплака от едни пумияри ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: моля за инфо за кучегон!?
fear написа:Темата старичка, но другите теми за кучегони са заключени... някой дали е ползвал този Кучегони Кучегон Дейзър . Похвалиха ми го, че вършел перфектна работа и бил по-добър от по-евтините. Намислил съм да взимам такова нещо на жена ми, че ми се оплака от едни пумияри ...
Цитирания от колегата кучегон е много добър и единствения му недостатък е цената - много е висока!!!
Аз взех за жената този кучегон на доста по-ниска цена. Отначало не вярвах, че ще има някакъв ефект, но го пробвах на няколко кучета и се оказва много ефектен. Кучетата се стъписват и правят няколко крачки назад!!! Дано съм бил полезен!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”