Eдни майстори ми правиха колата, въртяха ми делкото и колата ми почна да не и падат оборотите като я засиля и като я искл. от скорост.После сменихме свещите и пак врътнаха делкото на ляво ....Колата започнаха да и падат оборотите но не иска грам да върви ..Прогах да отвъртя малко врътките на испарителя за да пробам да не би да тръгне , но така и не вървеше както трябва. Проблемат е следния - колата не върви и харчи доста сериозно.
Искам някой да ми даде съвет как да го врътна това делко за да се нормализират нещата ?
После ако някои ми каже и как да си настроя испарителя ще е най-добре :D

и взех 1 клиуче 13 в джоба и иязох извън града. Разхлабих делкото и го завъртях малко на ЛЯВО .. Еми какво да ви кажа ... при положение че колата неискаше да върви нито на бенц нито на газ-Колата просто Тръгна... оборотите си падат на бензин върви прилично и държи нормални обороти . На газ завих врътките доста повече отколкото бяха развъртяни, което е показател ,че е пускало доста газ от там и големия разход. Направих я давърви както на мен ми харесва ... държи оборотите и на газ както на бензин .