Интернет абонамент - прехвърляне?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Emo19888
Автомобил: Golf 4
Двигател: ALH TDI

Интернет абонамент - прехвърляне?

Мнениеот Emo19888 » Пон 28 окт 2013 8:44

Здравейте колеги. Поради стекли се обстоятелства се налага да преместя местожителството и града в който живея, но
от интернет компанията която ползвам (Мегалан Нетуърк - или вече Мтел) не могат да ми предложат интернет там където отивам да живея (От София в Перник). Молбата ми е ако някой има нужда от интернет и се чуди къде да подпише - нека драсне един ред на ЛС - да му прехвръля акаунта ми - смяната на адрес и имена става бързо. Договора изтича след година и половина мисля, таксата е 19.90 на месец със следните параметри: Download: 50 Mbps; Upload 33 Mbps (BG) / 7 Mbps (INT.) Лимит сесии...Неограничен Брой IP адреси.............2 Трафик.......Неограничен
И за не се чувства прецакан човека, ще предплатя 3 месеца (до края на Януари 2014). Лично ние ползвахме този интернет с рутер към който имаше вързани 2 лаптопа, 1 стационарен комп и 2 телефона, нямаше проблеми със скоростта. Мегалан са точни, жалко че не разполагат с покритие в Перник, от 2008-ма съм с техен нет - да не се изказвам пресилено, но за 5 години само 2 пъти ми е спирал заради аварии.
Поздрави :love.vwclub

Потребителски аватар
Joro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Интернет абонамент - прехвърляне?

Мнениеот Joro_ » Пон 28 окт 2013 21:18

А 40 кинта за прехвърлянето? Ако не могат да ти предложат на новото място май го прекратяват без неустойки.

Потребителски аватар
Emo19888
Автомобил: Golf 4
Двигател: ALH TDI

Re: Интернет абонамент - прехвърляне?

Мнениеот Emo19888 » Вто 29 окт 2013 6:50

Един път вече правих тая гимнастика с прехвърлянето, че се водеше на един човек, после на друг, не са ми искали такса. Ако има някой дето иска да помогне, аз ще проверя отново дали трябва или не такса за прехвърляне.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”