Слаби фарове голф 3
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- belia_85
- Автомобил: GOLF 3
- Двигател: 1.6 mn
Слаби фарове голф 3
имам проблем с светлините светят много слабо фаровете можели да е от релето с зумера и тои несвири говоря за реле с номер 36 благодаря предварително
- nebeto
- Автомобил: VW Passat B4 1.9TDI
- Двигател: AFN 1996
Re: Слаби фарове голф 3
ел инсталацията на Г3 няма реле за фарове,всички токове минават през ключа за фаровете.
- ninkotv
- Автомобил: [Golf 2] [Tiguan 5N] [Audi A3 8L]
- Двигател: [HK 1983] [CBAB 2010] [AGN 1999]
Хлабава връзка може би. Почисти всички букси, които имат общо с фаровете и самия ключ. На моя голф с кабелите на фаровете не съм имал проблеми, но за сметка на това доста други кабели са ми правили проблеми с хлабави връзки или утечки. Даже на места се е налагало да сменям кабели.
- G-HELL
- Автомобил: Golf MKIII
- Двигател:
Замери с уред колко волта подава на крушката на фара при мен като мерих беше слабичко към 10,8-11V ако не се лъжа и си плача за поставяне на релета но все не ми се занимава. Има тема за поставяне на релета и поставяне на по дебели кабели погледни в търсачката. Пробвал съм с други крушки промяна в силата на всетене е незадоволителна. Други работи който съм си мислил е да отворя фаровете да ги измия, полиране на стъклата, но пак няма да помогне. Друга алтернатива вместо релета е ксенон понеже на него му трябват ако не се лъжа 9вота за да светка но без ел регулиране и при счупени врътки за реглаж ще заслепяват много тия фарове :D Иначе зумерче мисля че може спокойно да се сложи даже би трябвало на бушонерата да има определено място, хайде някой по запознат за зумерчето да обади нещо да направим лек тунинг да пищи :)
- dontaskdontsay
- Автомобил: Golf III 1.6 1994
- Двигател: ABU
Тук някъде се мота една тема точно за този зумер
До колкото си спомням има место за реле с зумер но като го поставиш нищо не става и се налагаше малко преправяне по системата
Иначе се отделни зумери за монтаж.
Най лесното е обикновен зумер за 1-2лв, едния кабел за бушона на габарита а другия за прекъсвача на плафона

До колкото си спомням има место за реле с зумер но като го поставиш нищо не става и се налагаше малко преправяне по системата

Иначе се отделни зумери за монтаж.
Най лесното е обикновен зумер за 1-2лв, едния кабел за бушона на габарита а другия за прекъсвача на плафона