Дизелова кола Мк4 при подобно каране с такава средна скорост ще изгори в рамките на 4.5/100

theultimate написа:Наистина ли вярваш че е изхарчила толкова с газ до ламарината или просто толкова е пишело на екрана :)
brum написа:...
И за себе си реших, че се връщам на старият мотор - 1.9 TDI 110кс. Евтин ми е за подръжка и го знам на изуст. ....
Freakylol написа:theultimate написа:Наистина ли вярваш че е изхарчила толкова с газ до ламарината или просто толкова е пишело на екрана :)
Нямам борд, приятел. Винаги го засичам докато изключи пистолета на една и съща колонка ;)
На теб как ти гори 5 със 3-4 човека и 130-150 на магистралата и климатик? Не мислиш ли, че точно ти да ме питаш това е неуместно ?
Или пък IvanMan дето постига 5/100 с А4 131 при 114 средна скорост май беше? Или пък RoadRunner дето му дава 5.4 с 150км/ч на темпомат пак 131 с 17ки и хора? Въпреки, че не вярвам, аз не виждам нещо кой знае колко странно в разхода? Все пак караш дизел на сравнително леко купе, а не бензин на а6 примерно
AmW написа:Freakylol написа:theultimate написа:Наистина ли вярваш че е изхарчила толкова с газ до ламарината или просто толкова е пишело на екрана :)
Нямам борд, приятел. Винаги го засичам докато изключи пистолета на една и съща колонка ;)
На теб как ти гори 5 със 3-4 човека и 130-150 на магистралата и климатик? Не мислиш ли, че точно ти да ме питаш това е неуместно ?
Или пък IvanMan дето постига 5/100 с А4 131 при 114 средна скорост май беше? Или пък RoadRunner дето му дава 5.4 с 150км/ч на темпомат пак 131 с 17ки и хора? Въпреки, че не вярвам, аз не виждам нещо кой знае колко странно в разхода? Все пак караш дизел на сравнително леко купе, а не бензин на а6 примерно
Като идваш на към София звънни да се снимам с тая А3-ка...
А 114км средна скорост и 5/100 ми е още по забавно...
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта