Голф3 1.9 тди 90к. 1995г. Няма мощност
Голф3 1.9 тди 90к. 1995г. Няма мощност
Здравейте колеги,от скоро се качих на голф3 дизел,но ми се появи много странно явление колата пали дьржи обороти не пуши но един пьт варви един пьт нямя мощност.Сменил сьм всички филтри проверил сьм белези всичко сьвпада.И проблема май взе да се задьлбочава.Моля за някькво мнение и сьвет.
Re: Голф3 1.9 тди 90к. 1995г. Няма мощност
Малък шанс ама може да провериш цедката в резервоара да не е запушена
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
Сигурно възможните причини са безброй, аз ще спомена умиращ дебитомер, за мен вероятността е най-голяма там ....
А някакви други симптоми освен загуба на мощност - примерно по-шумна работа на двигателя или нещо друго...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравей колега,
аз в момента имам същият проблем, при мен мисля, че е от Н75. Правих си разни експерименти да го слушам как работи, откачвах, закачвах и съм на 99% сигурен, че проблемът е в него. Виж си и ти твоят може и при теб да е там проблема.
аз в момента имам същият проблем, при мен мисля, че е от Н75. Правих си разни експерименти да го слушам как работи, откачвах, закачвах и съм на 99% сигурен, че проблемът е в него. Виж си и ти твоят може и при теб да е там проблема.
- eminn2001
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте,колеги...Аз в момента съм със същия проблем,ту губи мощност ту се оправи и накрая ходих на майстор вързахме го на компа и се оказа дебитомера сменихме го и проблема изчезна....надявам се и при тебе да е така....Успех
- milmar
- Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
- Двигател: 1Z and CBDC
eminn2001 написа:Здравейте,колеги...Аз в момента съм със същия проблем,ту губи мощност ту се оправи и накрая ходих на майстор вързахме го на компа и се оказа дебитомера сменихме го и проблема изчезна....надявам се и при тебе да е така....Успех
Това си е класиката "отиващ си дебитомер", обикновено свършва с "аз съм до тук" и смяна, или смяна малко преди този етап

Върни се в “Дизелови агрегати”