Да Благодаря и аз на човека и приемчика им /то той свърши работата де

/
Нямам представа какво става с тая кола , но от 2006г. упорито /за трети път/ искам да сменя задното гърне , като досега
в два различни сервиза съм казвал /преди 3 и преди 7 години/ , че искам да сменя крайно гърне , защото смятам , че
е пробито.Първия път момчето ми каза , че моето гърне ще изкара два пъти повече време от техните , както и стана.
Втория път мъжа каза , че след като започне да ме дразни звука от гърнето да дойда да го сменя .
И така , от известно време се появи отвратително тракане при работа на едно място и при потегляне .
Та най-накрая след месеци отлагане се замъкнах до сервиза. Гледам много народ , всеки работи , коли много , но 8-ми канал свободен.
Издебнах приемчика в близост и:
аз: Добър ден , търся Найден от 8-ми канал.
приемчик: Добър ден , тук трябва да е някъде , но кажете за какво става дума.
аз: Ами предполагам , че крайното ми гърне е за смяна , почна да трака отвратително и ако има още нещо да се прави по колата да го оправим.
приемчик: Къде е автомобила , давай го тука /на 8-ми крик/ да пазиме място докато дойде Найден.
Закарах колата , вдигна я човека на подемника , огледа и махна излишните тракащи и ръждясали ламарини .
приемчик: Готово , всичко останало е О.К.
аз: Това гърне ще изкара ли още време ? Да го сменим?
приемчик: Ще изкара още година - две , няма никакъв смисъл да даваш пари.
Тръгнах си с усмивка от сервиза , а на Найден да му се оправя пръста по-бързо :)
Поздрави!