Ей един човек да ме разбере правилно.
Евала dj rosko!
Това че като сме си купили 15 годишен голф 2 и сме го карали до 25 годишен без голями ядове не означава че сега като си купим 15 годишен голф 4 ще е същото..Те вече 10 годишните коли не можеш да намериш читава, за 15 годишна съвсем ако ще не фолксваген ами летяща чиния да е.

Дилема голф 4 или ауди А3
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Дилема голф 4 или ауди А3
Благодаря ви колеги,обаче станах още по объркан,но със сигурност съм далече от дачия и малко по близо до А3
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Баснята за перфектна Дачия за 4 бона е като оная за Голф-а, с бастуна на бабата! Тези, които сменят на 5 години колата на жената, не купуват Дачия и Авео, а Тойота, Микра, Мини, Фиат 500. И много добре си правят сметката и се пазарят. Евтините Дачии са карани до откат и познай как се обслужват, щом ще се заменят.
Ако има перфектна 5-годишна за 4-5 бона, ще я налапат таксиджиите. А разликата между Г4 и А3 е във визията.
Ако има перфектна 5-годишна за 4-5 бона, ще я налапат таксиджиите. А разликата между Г4 и А3 е във визията.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Абе да не е Дачия,тези дни се бях загледал по едни Форд Фиести(новата Фиеста) за десетина хиляди(даже и под 10 000) има 2-3 годишни,по на 30-40000 км,от Мото Пфое,1,4, 92 коня,фабрична газова,гласови команди,безключово запалване и ред други глезотии,честно ,накараха ме да се замисля.В смисъл вместо 10 годишен дръгел за 6-7 000 лева,защо не това?
-
- Автомобил:
- Двигател:
FELIPE добре си се ориентирал. Ако не друго поне да са ти реални километрите и да знаеш колата имала ли е удари или не и как е оправена не е малко.В смисъл ти винаги знаеш дали е имала удари, но просто тия новия внос как са орпавени не е истина.
Иначе muns за таксита нямаше ли закон че не може да се регистрира кола на повече от 5 години и не може да се кара повече от 10 години.Може и да бъркам не знам. За таксита по-добре да не говорим преди два дни си припомних как по телевизията един бакшиш се възмущаваше от това че не можел да кара по-стара от 10 годишна кола.В София такситата не падат под 250-300км на ден това е над 100хиляди на година, за 10 години е милион.Тоя човечец не знам защо си мислеше че колата му на 10 години ще става за нещо.А това си го припомних преди два дни когато едно такси мина през една леко потънала шахта и му се скъса шарнир ли, носач ли не разбирам много и гумата му застана перпендикулярно на калника.....
А между другото в аутотехника(вносителя на сеат) има ибизи 2008ма 1.2 16в за по 5 бона, така че дачията дори не е толкова евтина.Сеата нали е с класен немски мотор на vw,който е железен и е най-доброто инженерно постижение.
Иначе muns за таксита нямаше ли закон че не може да се регистрира кола на повече от 5 години и не може да се кара повече от 10 години.Може и да бъркам не знам. За таксита по-добре да не говорим преди два дни си припомних как по телевизията един бакшиш се възмущаваше от това че не можел да кара по-стара от 10 годишна кола.В София такситата не падат под 250-300км на ден това е над 100хиляди на година, за 10 години е милион.Тоя човечец не знам защо си мислеше че колата му на 10 години ще става за нещо.А това си го припомних преди два дни когато едно такси мина през една леко потънала шахта и му се скъса шарнир ли, носач ли не разбирам много и гумата му застана перпендикулярно на калника.....
А между другото в аутотехника(вносителя на сеат) има ибизи 2008ма 1.2 16в за по 5 бона, така че дачията дори не е толкова евтина.Сеата нали е с класен немски мотор на vw,който е железен и е най-доброто инженерно постижение.

- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
[quote="renault_19"][/quote]
Да имаш нещо общо с Агент Ковалски?
Да имаш нещо общо с Агент Ковалски?

Аз не знам как Golf 4, е на цената на BMW 5-та(Е39) серия, в долу горе идентични години.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”