my heart iS iCe написа:Нищо ново под-слънцето!
Е, сега вече ще си пускаш фаровете, преди да потеглиш. А може и да си монтираш автоматично включване.
Автора - не се сърди, като те сдъвчат, може да си сложиш редактор и да си преглеждаш постовете.
my heart iS iCe написа:Нищо ново под-слънцето!
muns61 написа:my heart iS iCe написа:Нищо ново под-слънцето!
Е, сега вече ще си пускаш фаровете, преди да потеглиш. А може и да си монтираш автоматично включване.
Казали му защо караш без фарове?А той,е как без фарове?Нали като извадя ключа и колата остава на габарити(сеат ибиза)даже и зумера му свирил.Ама му писали акта.
Bai Sando написа:Онзи ден един дядка ми разправяше как му писали акт така.
Спират го.Добър ден,документите тва онова...Казали му отвори багажника,оня извадил ключа да отвори багажника и ония това и чакалиКазали му защо караш без фарове?А той,е как без фарове?Нали като извадя ключа и колата остава на габарити(сеат ибиза)даже и зумера му свирил.Ама му писали акта.
Бахти наглите
doaiena написа: как ще докажеш, че си карал с фарове и са те спрели неправомерно!!
stefan4o написа:То хубаво, ама по тая логика трябва да докажат и, че си нямал аптечка, когато са те спрели.
.На мен така ми доказаха, че съм минал на червено, като свидетелят беше на майната си с гръб към мен по време на случката. Ест такава постановка може да падне в съда, ако имаш време и нерви да се занимаваш. И докато на полицаите им спускат отгоре норма с актове за съставяне на ден/седмица/месец не виждам как ще се промени нещо...m135 написа:Колега те ме спряха и ми писаха акт, радара им не можеше да снима, беше някакъв стар показва само дата час и км. И именно заради това стана спора ми с кат. питах ги и за това как ще ми докажат че това е моята скорост без снимка и за малко да ме арестуват !!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 53 госта