За вратите които искаш се иска доста работа и проверки (на гредите и т.н.) за да не стане гаф. Един мой познат си направи Калибрата перфектно. Прави ги до Пловдив в Белащица или Брани Поле селото не съм точно сигурен. За цената знам че за Калибрата с хидравликата и т.н. за 1200лв. Но не съм сигурен дали само за вратите или и други неща влизаха в цената защоъто той и други неща направи по колата в тоз "сервиз".
Ще го питам каде точно беше и за цената приблизително при първа възможност.
Тунинг на врати - къде, кой???
- Bojo
- Автомобил:
- Двигател:
deviltuning написа:mehanizma na vratite da se otvaryat s distancionno ne se pravyat mashinki s motorcheta a s magniti moyte vrati ot dve godini sa bez drujki sirech 2 zimi i dosega nesum imal nikakvi problemi !!!
a uplutneniyata se majat s techen silicon za po sigurno !!!
P.S. Sorry za latinicata
A kolkoto do akumolatora nyama golf deto da ne mojesh da mu otvorish predniya kapak otvun !
Как става това с магнитите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Bojo написа:deviltuning написа:mehanizma na vratite da se otvaryat s distancionno ne se pravyat mashinki s motorcheta a s magniti moyte vrati ot dve godini sa bez drujki sirech 2 zimi i dosega nesum imal nikakvi problemi !!!
P.S. Sorry za latinicata
A kolkoto do akumolatora nyama golf deto da ne mojesh da mu otvorish predniya kapak otvun !
Как става това с магнитите?
ami mashinkite sa s magniti prosto koyto iska po 30 lv sa !!!!!
-
- Автомобил: VW GOLF3 GTI
- Двигател: 115HP
- Контакти:
ПРОБЛЕМЪТ ТИ Е РЕШЕН
ЗДРАСТИ ,
ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИХ С МОИТЕ ЛАМБО ПАНТИ.
САМИЯТ МЕХАНИЗЪМ НЕ Е ПРОБЛЕМЕН . НАЙ-ТРУДНОТО ПРИ ГОЛФОВЕТЕ Е , ЧЕ НЯМА МНОГО МЯСТО МЕЖДУ КАЛНИКА И ПОДКАЛНИКА И Е МАЛКО ПО СЛОЖНО ПОСТАВЯНЕТО, НО СТАВА. ЗА Г2 Е ДОСТА ПО-ЛЕСНО.
АКО ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ И ТИ МИ ПИШИ НА todor_gurgurov@kkelectronics.com
СКОРО И СНИМКИ!
ТОКУ ЩО ЗАВЪРШИХ С МОИТЕ ЛАМБО ПАНТИ.
САМИЯТ МЕХАНИЗЪМ НЕ Е ПРОБЛЕМЕН . НАЙ-ТРУДНОТО ПРИ ГОЛФОВЕТЕ Е , ЧЕ НЯМА МНОГО МЯСТО МЕЖДУ КАЛНИКА И ПОДКАЛНИКА И Е МАЛКО ПО СЛОЖНО ПОСТАВЯНЕТО, НО СТАВА. ЗА Г2 Е ДОСТА ПО-ЛЕСНО.
АКО ИСКАШ ДА СИ НАПРАВИШ И ТИ МИ ПИШИ НА todor_gurgurov@kkelectronics.com
СКОРО И СНИМКИ!
-
- Автомобил: VW GOLF3 GTI
- Двигател: 115HP
- Контакти:
:)
АКО НА НЯКОЙ СА МУ ВЗЕЛИ 1200 ЛЕВА ЗА ЛАМБО ПАНТИ + ХИДРАВЛИКА ДОСТА СА МУ ВЗЕЛИ. НАИСТИНА ИМА ПАНТИ И
ПО 2500$ НО ВСИЧКО Е ПРАВЕНО В КИТАЙ И СЕ ОСКЪПЯВА ОТ ПРЕКУПВАЧИТЕ. МОИТЕ ИЗЛЕЗНАХА ОКОЛО 500 ЛВ. ЗА ДВЕТЕ ВРАТИ. ЕСТЕСВЕНО МОЖЕ И ПО-ЕВТИНО АКО НЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ НЕРЪЖДАВЕЙКА НО ТОГАВА ПАНТАТА ТРЯБВА ДА СЕ БОЯДИСА ЗА ДА НЕ РЪЖДЯСА.
ПО 2500$ НО ВСИЧКО Е ПРАВЕНО В КИТАЙ И СЕ ОСКЪПЯВА ОТ ПРЕКУПВАЧИТЕ. МОИТЕ ИЗЛЕЗНАХА ОКОЛО 500 ЛВ. ЗА ДВЕТЕ ВРАТИ. ЕСТЕСВЕНО МОЖЕ И ПО-ЕВТИНО АКО НЕ СЕ ПРАВЯТ ОТ НЕРЪЖДАВЕЙКА НО ТОГАВА ПАНТАТА ТРЯБВА ДА СЕ БОЯДИСА ЗА ДА НЕ РЪЖДЯСА.
Re: :)
gourgourov написа:АКО НА НЯКОЙ СА МУ ВЗЕЛИ 1200 ЛЕВА ЗА ЛАМБО ПАНТИ + ХИДРАВЛИКА ДОСТА СА МУ ВЗЕЛИ. НАИСТИНА ИМА ПАНТИ И
здрасти,,,ама никой не е писал от 2004 година....
пс: верно ли цялата кал и киша ти се стича по главата докато излизаш??
- pianev
- Автомобил:
- Двигател:
deviltuning написа:mehanizma na vratite da se otvaryat s distancionno ne se pravyat mashinki s motorcheta a s magniti moyte vrati ot dve godini sa bez drujki sirech 2 zimi i dosega nesum imal nikakvi problemi !!!
P.S. Sorry za latinicata
Някой да каже каде в Пловдив се прави това,моля Ви!да даде нещо телефон,адрес....
- igor
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Привет!да ние ги слагаме със гаранция и германски тув сертификът,ние имаме лиценз на фирма LSD Doors да ги продаваме в България.
http://www.hobbyservice-hary.com/
http://www.hobbyservice-hary.com/