Цени на двигателни масла

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
Amorphiss
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Amorphiss » Пон 18 дек 2006 11:16

Покачването на цената на моето масло е в рамките на нормалното за 40-50 дена (че горе долу през толкова го сменям ) покачването е с около левче като такава е тенденцията от 3-4месеца преди това си държеше една цена от 42лв. сега е 48лв. става дума за Тотал 15/40 за стари дизели много добро между другото препоръчвам го горещо на хората със хафтови печки които са по стари от любовницата им :twisted:

Потребителски аватар
santo_trafficante
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот santo_trafficante » Пон 18 дек 2006 18:09

silent написа:Има нещо такова. Аз карам с квото ми падне стига да е евтино и прилично. И тия дни се озорих докато намеря нещо читаво на прилична цена щото всичко е отхвърчало нагоре. Оказа се че под 10лева литъра трудно се намира читаво минерално а 10W40 мисията п невъзможна. В крайна сметка с бая търсене намерих Мобил S 10W40 -5литра за 42лв. Така че търсене му е майката. Нормално е с цената на петрола да расте и цената на маслата. Даже се позабавиха.

мога да осигурявам Мобил S 10W40 наливно до 50л на поръчка... :034: :034: :034:

Потребителски аватар
levonik
Автомобил: T3 Caravele D
Двигател: CS 1985

Мнениеот levonik » Пон 18 дек 2006 21:55

Свършиха ли политиците за хапане скъпи колеги?
Моля да ме извините, но за мен писането тук е удоволствие, а не начин на живот. Затова карам по-кротко и експериментирам.
Проблем ли има?

Потребителски аватар
zemon_C4455XP
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот zemon_C4455XP » Пон 18 дек 2006 22:46

levonik написа:Свършиха ли политиците за хапане скъпи колеги?
Моля да ме извините, но за мен писането тук е удоволствие, а не начин на живот. Затова карам по-кротко и експериментирам.
Проблем ли има?
то никой нее казал че форума е нечий начин на живот,за това че караш кротко си е твоя работа,но внимавай с евтините експерименти който си решил,за да не оплакваш после спряно здравината на колата ти,за някой хора ако не и повечето вариянта да дадеш някой лев отгоре за масло или нещо друго по отношение на колата им нее проблем,защото това е един за спокойствие и сигурност на пътя.НО избора си е твой ако можем да ти бъдем с нещо полезни няма проблем,но ако си си решил твоето си защо изобщо ни питаш :?:

Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Вто 19 дек 2006 7:50

levonik написа:Свършиха ли политиците за хапане скъпи колеги?
Проблем ли има?

Колега много се вживяваш.
Навсякъде по света има хора които са издигнали в култ купчина желязо затова е нормално да бъдат приемани такива каквито са както и да се уважава мнението им. Просто не ги приемай насериозно особено ако не споделяш техния мироглед.

Потребителски аватар
pacoboy
Автомобил: passat b7 4motion
Двигател: CFGB
Контакти:

Мнениеот pacoboy » Сря 20 дек 2006 16:36

Аз карам с ELF 10/40 излезе ми с филтъра и смяната 67лв.

Върни се в “ОФФ-Топик - други”