Вентото става мн добре интересно ми е от интериорна гледна точка как е и какви планове имаш ... Успех!
b1z0na написа:няма да надуваш нищо само подгъни ръба на веждата и сложи тесни гуми и си самолет![]()
Вентото става мн добре интересно ми е от интериорна гледна точка как е и какви планове имаш ... Успех!
Замислил съм километраж от МК4,Карбоново фолио на някои работи от интериора, Предни седалки комплект Спортните на ФК + Спортен волан ОМП Корсика за сега това мисля да е 
10 Cent написа:Колега какво стана с онова тъбло където го пробваше? Смяташ ли да го инсталираш или е за пробата само :)
Ето едно клипче които мисли че е факе темата и колата не е моя и една снимка ... толковааа е красиво като всичко е зелено даже не ми са тръгваше ама утре пак на работа
Хаиде да отиваме на плаж да полафим малко за вагени няма ли някои навит за сега след 15 мин тругвам с жената 
Тъи като ми отказаха спирачките и се наложи да се сменя спирачния апарат понеже цицката му се скъса и няма от каде да се обезваздуши системата се наложи направо друг и така олекнах с 15 кинта
то небеше само там проблема не искат и болтовете да се развиват ии опп да го нагреем малко и се предаде след 2-3 пути с големи зорове. За капак на това и болтове трябваше да търся добре че един авер му останали от гоуфа и ги даде без пара
Заден спирачен цилиндар се смени че беше олял навсякаде с спирачна течност добре че не са отрепахме по един баир надолу
Остана да намеря веждата над фаровете за вентото ама ТРЯБВА да е оригинална

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 318 госта