http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382001519693306&f1=details&slink=4nymwf
Колеги много ми е съмнителна тази обява. Вие какво мислите? Струва ли си да се ходи на оглед?
Astra GTC mobile
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
Re: Astra GTC mobile
е кое да и съмнителното колега като тая астричка преди 8 години е струвала окола 18/20К лева.
едно приятелче си дойде скоро с астра 2008/2009 от испания за 15К евро (чисто нова на изплащане) със същите екстри като гледам обявата и сравнявам с неговата 80% от екстрите са Базовите
Нищо не ти пречи да звъннеш 1 телефонче да се чуеш с продавача да поговорите и отиди я виж
Аз не бих се чудилако не бях взел голфа и ти се откажеш от колата бих отишъл още в понеделник да я погледна и най - вероятно взема
Колега/и да си говорим истината Не само Любимата ни марка
е автомобил има други също добри марки със доста добри и сполучливи модели 
едно приятелче си дойде скоро с астра 2008/2009 от испания за 15К евро (чисто нова на изплащане) със същите екстри като гледам обявата и сравнявам с неговата 80% от екстрите са Базовите
Нищо не ти пречи да звъннеш 1 телефонче да се чуеш с продавача да поговорите и отиди я виж
Аз не бих се чудилако не бях взел голфа и ти се откажеш от колата бих отишъл още в понеделник да я погледна и най - вероятно взема
Колега/и да си говорим истината Не само Любимата ни марка

- kriso_g
- Автомобил: MK4 1.8T
- Двигател: AUM
говорил ли си с човека ?
един телефон врътни и веднага ще разбереш...
един телефон врътни и веднага ще разбереш...
- simeon40
- Автомобил:
- Двигател:
Anonymous88 Ако 8 годишните Астри GTC(вероятно 1.9 150кс) трябва да струват 5000лв то голф тройките не трябва да им искат повече от 1000лв. Към автора на темата - първо звънни и говори с човека после задавай въпроси по форумите.
- Anonymous88
- Автомобил: VW Vento - VW Golf IV- VW Golf IV
- Двигател: 1z 1996 - AJM 2000 116++ - ALH
Както сам си написал
Както вие така и аз посъветвах колегата да се обади на човека и да поговорят
преди 2 месеца брат ми си купи блъснат пасат Б5.5 AVF HighLine за 2000 лева пораженията бяха: Преден капак, калник, подкалник, фар, броня както и леко изкривен рог. като тегли чертата 860лв за части (перфектни и то в цвета на колата) и сме си сложили 200лв за работа (това колкото да сметне инвестицията)
Пасата беше оправен и продаден за сумата от 6500 лева
Та ето Колега защо поне аз не виждам каквото и да било нещо съмнително в тази обява. Има ред причини поради които колата може да се продава на такава цена!
Надявам се вече да бъда разбран правилно и че на кой колкото си му струва на такава цена си продава каквото и да било.

и не съм казал, че толкова трябва да струва. Просто се чудя кое му е съмнителното?!simeon40 написа:(вероятно 1.9 150кс)
Както вие така и аз посъветвах колегата да се обади на човека и да поговорят
преди 2 месеца брат ми си купи блъснат пасат Б5.5 AVF HighLine за 2000 лева пораженията бяха: Преден капак, калник, подкалник, фар, броня както и леко изкривен рог. като тегли чертата 860лв за части (перфектни и то в цвета на колата) и сме си сложили 200лв за работа (това колкото да сметне инвестицията)
Пасата беше оправен и продаден за сумата от 6500 лева
Та ето Колега защо поне аз не виждам каквото и да било нещо съмнително в тази обява. Има ред причини поради които колата може да се продава на такава цена!
Надявам се вече да бъда разбран правилно и че на кой колкото си му струва на такава цена си продава каквото и да било.

- DrugiaBliznak
- Автомобил: Ford Mustang V8 GT CS
- Двигател: 450bhp
simeon40 написа:Anonymous88 Ако 8 годишните Астри GTC(вероятно 1.9 150кс) трябва да струват 5000лв то голф тройките не трябва да им искат повече от 1000лв. Към автора на темата - първо звънни и говори с човека после задавай въпроси по форумите.
Ами колега Голф 3-ките държат цена ,защото са качествени авотмобили,а мнението за Астрите води до предупреждения по форумите.
- disela
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DrugiaBliznak написа:
Ами колега Голф 3-ките държат цена ,защото са качествени авотмобили,а мнението за Астрите води до предупреждения по форумите.
АХаххах, ти сериозно ли?
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Някой не се ли замисли, че 5к може да е само първоначалната вноска, и останалото на "Лъзгане" (изплащане)
Малко ме съмнява кола на 9 години без проблеми да струва толкова!
То 4-ките са по 5 бона
А за 3-ките, няма какво да говорим, половината са 
Малко ме съмнява кола на 9 години без проблеми да струва толкова!
То 4-ките са по 5 бона

- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
М/у 8 и 9 хил. е цената на такава кола из нашите сайтове, тази защо струва 5 само собственика може да каже.
Отделно няма никаква допълнителна информация към тази обява, може и да е кьор фишек, звънни и питай
п.п. Голф 3 бил качествен автомобил, Божеее ...
Отделно няма никаква допълнителна информация към тази обява, може и да е кьор фишек, звънни и питай

п.п. Голф 3 бил качествен автомобил, Божеее ...

- sodata1
- Автомобил: BMW
- Двигател: 330XD
Погледнете добре защото я има и за 12 000лв. по-напред!
- BS
- Автомобил: A6
- Двигател: BAU
- Контакти:
Абе звъннете и ще разберете, няма да се набутате толкова много с един разговор. 5000 лева е първоначалната вноска за колата, а останалите на изплащане в рамките до 6 месеца. А иначе като цяло цената Колегата над мен е написал.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”