) Готино е и 3D-то ,но ако има 3D гледай да е с пасивни очила т.е очилата да са без батерии. И аз като теб се радвах на "Смарта" но на моя телевизор от всички тия глупости му ползвам само 3D-то. Този на който си е спрял е добър избор само не знам какви са му очилата :)Мнения за бюджетни 3д телевизори
- Gazaro_wow
 - Автомобил: VW Golf 2
 - Двигател: 1.6 EZ 1990

Re: Мнения за бюджетни 3д телевизори
Колега още сега да ти кажа ,че за скайпа ти трябва оригинална камера която е около 200 лв. в зависимост от модела на телевизора (може и по малко да е) ,но без камера скайпа е неизползваем т.е няма чат като на ПЦ само видео разговор (Освен ако телевизора не е от висок клас над 2000лв.) За уеб браузъра няма "Java" т.е не може да се гледат флаш реклами и видео клипове от интернет и самото писане от дистанционното е тромаво. Като цяло този "Смарт" е доста дървен. За плеарите които имат за гледане на филми и други работи през УСБ на повечето телевизори не четат DTS формат който е звуков формат на едно 80% от филмите в интернет. По добре си вземи телевизор да има Full HD и да е с LED технология и с по голям "екран" без тия глупости, взимаш си един HDMI кабел връзваш към ПЦ-то и ето ти "Смарт"  
 (така направих аз 
 ) Готино е и 3D-то ,но ако има 3D гледай да е с пасивни очила т.е очилата да са без батерии. И аз като теб се радвах на "Смарта" но на моя телевизор от всички тия глупости му ползвам само 3D-то. Този на който си е спрял е добър избор само не знам какви са му очилата :)

) Готино е и 3D-то ,но ако има 3D гледай да е с пасивни очила т.е очилата да са без батерии. И аз като теб се радвах на "Смарта" но на моя телевизор от всички тия глупости му ползвам само 3D-то. Този на който си е спрял е добър избор само не знам какви са му очилата :)- m3tropolis
 - Автомобил: VW Touran
 - Двигател: BMM 2007

Този модел е спасивно 3D (2бр очила в комплекта), има AMBILIGHT 2 и е с 5г гаранция!
Недостатък на този модел е процесора за обработка на картината!
Друг минус е самото меню, много бавно действа

Относно скайпа , без камера е неизползваем.
Виж и тези 2 модела:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12358/P11090104/Televizor-LG-32LA660S-3D-LED
Пак пасивно 3D и 4бр очила и е с 5г гаранция!
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12040/P11090104/Televizor-SAMSUNG-UE-32F6400-3D-LED
Активно 3D + 2 бр. 3D очила и SMART TOUCH дистанционно управление!
За мен лично активната технология е по-хубава.

Недостатък на този модел е процесора за обработка на картината!
Друг минус е самото меню, много бавно действа
  Относно скайпа , без камера е неизползваем.
Виж и тези 2 модела:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12358/P11090104/Televizor-LG-32LA660S-3D-LED
Пак пасивно 3D и 4бр очила и е с 5г гаранция!
http://www.technopolis.bg/b2c/details/12040/P11090104/Televizor-SAMSUNG-UE-32F6400-3D-LED
Активно 3D + 2 бр. 3D очила и SMART TOUCH дистанционно управление!
За мен лично активната технология е по-хубава.
- Vlad777
 - King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
 - Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
 - Контакти:

Само като избираш ТВ от Техномаркет бъди много внимателен и виж тази тема: 
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=378783
А моят съвет е да се откажеш от някои от екстрите, за сметка на по-голям екран, в случай, че има къде да го сложиш. Аз гледам на 40", при родителите ми има 32" и е доста малък...
Дори и 40" бих казал, че предпочитам да е по-голям.
Зад TV-то имам едно не лошо PC, което по HDMI кабел ползва телевизора за дисплей. Имам и безжична мишка и клавиатура и спокойно си цъкам в нета, игри, филми, музика и т.н.

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=67&t=378783
А моят съвет е да се откажеш от някои от екстрите, за сметка на по-голям екран, в случай, че има къде да го сложиш. Аз гледам на 40", при родителите ми има 32" и е доста малък...
Дори и 40" бих казал, че предпочитам да е по-голям.
Зад TV-то имам едно не лошо PC, което по HDMI кабел ползва телевизора за дисплей. Имам и безжична мишка и клавиатура и спокойно си цъкам в нета, игри, филми, музика и т.н.
- Vlad777
 - King of the Road

- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
 - Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
 - Контакти:

Аз гледам 40" от 2.5 метра и е малък. За 3 метра според мен 47".

- alexx
 - Автомобил: SantaFe
 - Двигател:

42" от 2м е екстра, но 50ка идва в повече

- Pichaga
 - Антиспамър №1

- Автомобил: Opel Zafira B
 - Двигател: Z19DT
 - Контакти:

42 inch от 2,50 метра и ми малее...
никога не съм вярвал, че размерът има значение, но факт...
апропо преди 21 инча на кинескоп ми бяха чудесни, ама...

никога не съм вярвал, че размерът има значение, но факт...
апропо преди 21 инча на кинескоп ми бяха чудесни, ама...
- basketwarrior
 - Автомобил: Passat B5 variant
 - Двигател: 1.8T APU

Виж сега ,колега,
аз лично работех в една от веригите за техника до скоро.Напуснах заради заплащането,но както и да е.Специалността ми е точно телевизори.Ако имаш два метра и малко разстояние направо гледай 40-42 инча.Както казаха ,колегите ,скайпа е простотия.Ако ще гледаш филми,мачове и така нататък си вземи 40"+ , но ако ще е само за новини,Дискавъри ченъл и т.н си вземи 32-ка и не се занимавай с глупости.Също така се замисли колко ще гледаш 3D ,дали изобщо ти трябва.Активното 3D е по-добро,но не може да се гледа в осветена стая защото трепти.Сега ще има колеги ,които ще почнат "ма моето не трепти". Не ми се обяснява защо става така ,че е дълго.В крайна сметка заболява глава или очи при активното.Очилата са скъпи. При пасивното очилата са същите като в киното и са евтини ,много евтини.Иди и си го харесай на живо.Тука може да ти говорим много неща,но реално като го вземеш у дома,няма да имаш база за сравнение и ще те кефи.Филипс не си вземай.Аз съм фен на Филипс ,сега пак си взех Филипс,но е само защото съм с промит мозък ,а телевизора е с хубава картина ,но е много бавен в менютата. http://www.technopolis.bg/b2c/details/13076/P11090104/Televizor-SONY-KDL-42W650-LED Това е най-ниския клас на Сони ,който трябва да гледаш.Надолу са с много лошо картина.Колегите в магазина ще те лъжат ,ще те маят и накрая ще те убедят че картината е хубава,но не им вярвай.Каквото ти е първото мнение ,това трябва да ти е и последното.Ако си на Булсат не се хвърляй по телевизори с бързи матрица(тоест повече от 100Hz) ,тъй като приемника на Булсат ще те ограничи до 50 и без това.Ако ще гледаш филми от флашка ,вземи си най-добре LG.Според мен не ти трябва 3D ,пък още по-малко на 32 инча. http://www.technopolis.bg/b2c/details/12367/P11090104/Televizor-LG-42LN570S-LED В случй че не искаш 3D ,виж този.Мога да ти изпиша още хиляди редове и то за всеки отделен телевизор,но ще пропусна :D Така че питай ме на лично ако нещо те интересува.

аз лично работех в една от веригите за техника до скоро.Напуснах заради заплащането,но както и да е.Специалността ми е точно телевизори.Ако имаш два метра и малко разстояние направо гледай 40-42 инча.Както казаха ,колегите ,скайпа е простотия.Ако ще гледаш филми,мачове и така нататък си вземи 40"+ , но ако ще е само за новини,Дискавъри ченъл и т.н си вземи 32-ка и не се занимавай с глупости.Също така се замисли колко ще гледаш 3D ,дали изобщо ти трябва.Активното 3D е по-добро,но не може да се гледа в осветена стая защото трепти.Сега ще има колеги ,които ще почнат "ма моето не трепти". Не ми се обяснява защо става така ,че е дълго.В крайна сметка заболява глава или очи при активното.Очилата са скъпи. При пасивното очилата са същите като в киното и са евтини ,много евтини.Иди и си го харесай на живо.Тука може да ти говорим много неща,но реално като го вземеш у дома,няма да имаш база за сравнение и ще те кефи.Филипс не си вземай.Аз съм фен на Филипс ,сега пак си взех Филипс,но е само защото съм с промит мозък ,а телевизора е с хубава картина ,но е много бавен в менютата. http://www.technopolis.bg/b2c/details/13076/P11090104/Televizor-SONY-KDL-42W650-LED Това е най-ниския клас на Сони ,който трябва да гледаш.Надолу са с много лошо картина.Колегите в магазина ще те лъжат ,ще те маят и накрая ще те убедят че картината е хубава,но не им вярвай.Каквото ти е първото мнение ,това трябва да ти е и последното.Ако си на Булсат не се хвърляй по телевизори с бързи матрица(тоест повече от 100Hz) ,тъй като приемника на Булсат ще те ограничи до 50 и без това.Ако ще гледаш филми от флашка ,вземи си най-добре LG.Според мен не ти трябва 3D ,пък още по-малко на 32 инча. http://www.technopolis.bg/b2c/details/12367/P11090104/Televizor-LG-42LN570S-LED В случй че не искаш 3D ,виж този.Мога да ти изпиша още хиляди редове и то за всеки отделен телевизор,но ще пропусна :D Така че питай ме на лично ако нещо те интересува.
- achodemo
 - Автомобил: GOLF IV
 - Двигател: AHF ASZ

Честито за покупката. 
Ако може да ползвам и аз темата бих попитал относно моята дилема първо 46" или 50" и второ F6400 или F6670? Става въпрос само за Samsung!
Ако някой има от въпросните модели са сподели, качество на картината ме вълнуват. Ще се гледа от около 3.5метра 3D.

Ако може да ползвам и аз темата бих попитал относно моята дилема първо 46" или 50" и второ F6400 или F6670? Става въпрос само за Samsung!
Ако някой има от въпросните модели са сподели, качество на картината ме вълнуват. Ще се гледа от около 3.5метра 3D.
- 
				WasteLand_TD
 - Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
 - Двигател:
 - Контакти:

Директно ти отговрям , купи си нещо от серия 7000 или 8000 на Самсунг
Преди два месеца взех 46F6670 Технополис за 1899.Първия който извадихме от запечатан кашон се оказа с умрял пиксел, това беше и единствената бройка в Технополис Люлин.Отидох в Технополис Младост и там който извадихме от кашона беше ОК.
Имам и двегодишен 40D6100....еми неговата картина е по-добра и то доста по-добра.
Защото 40D6100 е с Ultra Clear Panel, а този новия не е.Това го знаех , ама не знаех, че разликата ще толкова голяма.
Честно казано много съжалвам за покупката.Знаех си че трябва да взема 46F7000(Той е с Ultra Clear Panel), но точно тогава не можех да дам 3xxx лъва за ТВ.
Не че картината е лоша , напротив, много е добра(който и да дойде на гости казва - невероятна е), но в сравнение със стария просто не върви.Иначе 3D, Smart функции,тънка рамка ала-бала, бомба е но.....
В този ред...ако някой иска на два месеца 46F6670 може да го дам изгодно ;)

Преди два месеца взех 46F6670 Технополис за 1899.Първия който извадихме от запечатан кашон се оказа с умрял пиксел, това беше и единствената бройка в Технополис Люлин.Отидох в Технополис Младост и там който извадихме от кашона беше ОК.
Имам и двегодишен 40D6100....еми неговата картина е по-добра и то доста по-добра.
Защото 40D6100 е с Ultra Clear Panel, а този новия не е.Това го знаех , ама не знаех, че разликата ще толкова голяма.
Честно казано много съжалвам за покупката.Знаех си че трябва да взема 46F7000(Той е с Ultra Clear Panel), но точно тогава не можех да дам 3xxx лъва за ТВ.
Не че картината е лоша , напротив, много е добра(който и да дойде на гости казва - невероятна е), но в сравнение със стария просто не върви.Иначе 3D, Smart функции,тънка рамка ала-бала, бомба е но.....
- achodemo
 - Автомобил: GOLF IV
 - Двигател: AHF ASZ

WasteLand_TD написа:Директно ти отговрям , купи си нещо от серия 7000 или 8000 на Самсунг
Мен ми е пределно ясно ,че високите серии 7000 8000 ще са по добри , но и аз няма как да дам 5000лв за телевизор
п.п. Май е по добре да изчакам догодина 2014 , да пуснат новите модели , да видим какво ще извадят .
- 
				WasteLand_TD
 - Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
 - Двигател:
 - Контакти:

Сложи си някакъв DLNA сървър и си ок

Върни се в “ОФФ-Топик - електроника, техника, обзавеждане”