бъдещ собственик на пасат b6 търси мнения

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
naskopmg
Автомобил: Passat B6
Двигател: 1.8TSI 2008

бъдещ собственик на пасат b6 търси мнения

Мнениеот naskopmg » Пон 04 ное 2013 13:50

Здравейте, колеги замислям да си купувам пасат б6.Ще може ли да си изкажете мнението дали дизел или бензин е по-добрият вариант(като игнорираме разхода) и съответно къде са им слабите страни на тези пасатчета.Също ако може да ми препоръчате конкретен мотор, зада знам какво да търся.Благодаря предварително.

ruslanmilev
Автомобил:
Двигател:

Re: бъдещ собственик на пасат b6 търси мнения

Мнениеот ruslanmilev » Пон 04 ное 2013 14:25

Всичките са му слаби ,не става!

Потребителски аватар
plamikcho
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BLS 2007

Мнениеот plamikcho » Пон 04 ное 2013 14:38

Колега ruslanmilev, не съм съгласен, ама изобщо. Това са приказки на килограм. Този модел Пасат може и да не е най-добрия и да има недостатъци, но си има и предимства. Ето една тема с малко мнения. Мисля, че имаше и други теми подобни.

http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=24&t=390204

Аз лично съм много доволен от този модел, бях си харесал точно този модел и търсих известно време кола с 1.9 двигател, който е по-малко проблемен. Досега единствения проблем, който имам, е изгоряла секция на задните светлини (които са светодиодни и не се отварят). Другите проблеми (маховик, DPF) не са специфични само за този модел и за този двигател, затова ги изключваме. Затова от мен - :th_up

Потребителски аватар
alpinab
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот alpinab » Пон 04 ное 2013 14:42

Колега, това е малко като тема: " Препоръчайте ми жена- руса или черна, слаба или дебела"

Или те грабва колата или не. Ако почнат да се изреждат +/- на бензинови/ дизел. мотори разход, кой какви проблеми има, ще има да изпишат 1 тон излишни коментари.

Моя съвет като собственик на същият пасат 1.9 2008г. Отиди седни в пасата направи 1 кръгче, после в съответният клас коли други марки и ако пасата е твойта кола скачай без да му мислиш.

Винаги ще има някой, който няма да е на твойто мнение по отношение на дадена кола. Затова послушай себе си.

Всички коли се трошат, пасата не е изключение. Аз като дългодишен собственик на японски коли реших този път да мина на немска машина и както + има и -. Няма идеалната кола. Но определено пасата е готина кола.

п.с. спри се на кола на малко навъртяни километри и с пълна сервизна история. Колкото и да е поддържана една кола над 250-300к пробега оказва неминуемо въздействие на скъпострувашите възли от колата.

Потребителски аватар
radotom
Модератор
Модератор
Автомобил: Passat B6
Двигател: CBBB

Мнениеот radotom » Пон 04 ное 2013 15:43

Върни се в “Passat”