Jetta Coupe
- GOLF_SB_1991
- Автомобил: VW JETTA MK2
- Двигател: JP
Re: Jetta Coupe
Честито колега супер се получава за момента колата много се радвам че си избрал да развиваш точно jetta слагай едно регулируемо окачване и работата спи само напред от тук нататък 

- chochov_w
- Автомобил: vw mk3
- Двигател: гти
здравейте реших да изкарам малко темата от прахта ,по едно време ме хвана кризата и почнах да се обезкуражавам и да продавам частите от кандидат проекта си .В
последствие си казах ако ще се прави нека да има колкото се може по малко намеси на друго освен голф или джета 2 и с времето успях да си набавя някой части като топка от голф1 гти,вортех конзола,юби маншон,широк нож за тясна броня ,вдо уреди от ауди ,предни жълти спортни амортисйори +4броя червени прожини като за начало.Преди година си купих с голям мерак тди 90коня с климатик и хидравлика така и не са монтирани ,на мотора му липсват-съединител и стартер и после монтажа естествено ама всичко с времето.Взех едно плитко рекаро от голф2 на символична цена за първо време докато излезе нещо което да ми допадне, скоро ще кача снимки на колата.
последствие си казах ако ще се прави нека да има колкото се може по малко намеси на друго освен голф или джета 2 и с времето успях да си набавя някой части като топка от голф1 гти,вортех конзола,юби маншон,широк нож за тясна броня ,вдо уреди от ауди ,предни жълти спортни амортисйори +4броя червени прожини като за начало.Преди година си купих с голям мерак тди 90коня с климатик и хидравлика така и не са монтирани ,на мотора му липсват-съединител и стартер и после монтажа естествено ама всичко с времето.Взех едно плитко рекаро от голф2 на символична цена за първо време докато излезе нещо което да ми допадне, скоро ще кача снимки на колата.
Последна промяна от chochov_w на Съб 02 ное 2013 0:08, променено общо 2 пъти.
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
chochov_w написа:широк грил за тясна броня
Какво ще рече това? Сигурно съм Тъп,че не съм разбрал,но все пак.Иначе браво за придобивките.Редки и хубави.Слагай на колата и да я видим :) Успех

-
- Low rider
- Автомобил: OLD
- Двигател: OTO
Предполагам има впредвид спойлер на който всички викат ножжжж 

- chochov_w
golfmk1 написа:Предполагам има впредвид спойлер на който всички викат ножжжж
моя грешка

- chochov_w
коша вече е празен трябва да го измия и да се свали рейката а после да се сложи хидравличната
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
какво ще слагаш ? стария мотор или нещо по палаво
- chochov_w
сложих днеска окачване ,седалките и някой дреболий
ако не ми мине котка път до седмица две ще я дърпам в един сервиз и ще се слага 1,9тди 90коня ,трябва да се набавят стартер и съединител
Ник никишето написа:какво ще слагаш ? стария мотор или нещо по палаво
ако не ми мине котка път до седмица две ще я дърпам в един сервиз и ще се слага 1,9тди 90коня ,трябва да се набавят стартер и съединител
- Ник никишето
- Автомобил: Golf G60
- Двигател: Pg 1990
успех колега
- chochov_w
Ник никишето написа:успех колега
мерси

набавих стартер ,притискател,маховик трябва да взема и феродо и е готова да се кара към сервиза другата седмица
купувам предна престилка някой ако има за продаване да пише ще съм благодарен
- AE86
- Автомобил: Jetta mkII
- Двигател: PN 1989
Цената чисто нова е 25 лева.Няма смисъл да си купуваш нещо ръждясало и на 100 години :) Успех с джетката :)
- chochov_w
ето снимка на мотора който е доста мръсен но ще го измия тези дни като е на колата и една снимка на интериора
- rad_racer
- Автомобил:
- Двигател:
chochov_w написа:сложих днеска окачване ,седалките и някой дреболийНик никишето написа:какво ще слагаш ? стария мотор или нещо по палаво
Здравей колега понеже и аз мился да сменям мотора на моята джета от бензин на дизел, как стоят нещата с документите и регистрацията...
Весли празници :)

- chochov_w
весели празници на всички и весело посрещане на новата година ! при смяна на мотора от бензин пак бензин мисля ,че няма смисъл да се сменя нещо освен ако не ходи колата в кат де ,но при мен е от 1.3 бензин на 1.9 тди и трябва да се вземе големия талон от колата на която е бил мотора и в кат или трябва да няма мотора номер и с фактура с комисия което си е играчка . Аз до последно си търсех дизелово купе от 2врат голф1,2 да мога да не се притеснявам като минавам преглед с баба джета ама почнах да си я правя лека по лека и ще се минава комисия някой ден надявам се
до тогава ще се любувам на старото е34
поздрави !!!
до тогава ще се любувам на старото е34
поздрави !!!
- chochov_w
днес звънях в фирма Декра и попитах колко са таксите да стане по талон дизел и казаха 360лв комисия и 100лв държавна такса и не се знаело дали ще мине и отделно в кат
направо грабеж ,иначе пробвах широката броня с задни гти вежди да видя как ще изглежда ама