https://www.facebook.com/Sofia.Ink.Tattoo
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2068777/Man-lost-arm-freak-accident-stump-transformed-tattoo-artist-dolphins-head.html
Вальо Ска - това е човекът!!! По-добър в България... ;) Само, че цената... :)
Татуист в София
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Re: Татуист в София
apa6o написа:fatikat написа:Стига с този Перник при Калин и не знам си кой...толкова много хора се татуираха там и..без коментар.
До автора: Аз преди време ти писах на лично,но и тук ще отбележа: На Пиротска първият безистен-в дъното има едно студио,в което работят няколко татуисти,аз лично се правих при Влади. Момчето постоянно ходи в чужбина да бачка и е доста добър или поне аз съм много доволен,защото татуса ми е на врата повече от 2 години,цветен е и до този момент не е мръднал на цвят или поне като го сравнявам със снимки и по спомени като се гледам всеки ден няма разлика.
Поздрави и най-важното е да си избереш нещо,което ти харесва,за да не съжаляваш после...
Точно в Перник при Калин съм виждал един от шефовете на Sin City да се шари![]()
Сигурно, щото е беден и прост
Колега,не винаги когато ти покажат някой и ти кажат,че е собственик,съсобственик или акционер в нещо е така...разбрах,че си защитаваш ГОЛЕМИЯТ татуист Калин,но както и колегата " groznika " написа: Здравето цена няма...все пак всеки си знае сам за него,аз лично не бих му дал и точка да ми направи при положение,че съм виждал доста шедьоври,от които могат тръпки да те побият и повярвай,не е от нарисуваната картина..
Извинявам се за офф-а и се надявам автора на темата да намери своя татус и ТАТУИСТ и да бъде доволен от резултатите..!

- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Гледам има фенове много тук...
Ако някой случайно има списанието Tattoo Life Magazine броя от март/април 2012г. ще съм много благодарен ако го сподели.
п.п. Ето за този брой става въпрос :
http://www.youtube.com/watch?v=rihkMzjrCbg
И по точно страницата на 1:04
Ако някой случайно има списанието Tattoo Life Magazine броя от март/април 2012г. ще съм много благодарен ако го сподели.
п.п. Ето за този брой става въпрос :
http://www.youtube.com/watch?v=rihkMzjrCbg
И по точно страницата на 1:04

- groznika
- Автомобил: Bora 1.8T
- Двигател: AUM
Колега, списанието което търсиш се казва Tattoo Collection Magazine и въпросният брой 49 от 2012 го няма никъде. Tattoo Life е друго списаниe и 49-ти брой го има в замундата.
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Прав си, объркването идва от това, че лайф магазина споделят във фб всякакви списания и снимки.
При търсене на колекшън магазин дава много незадоволителни резултати ;/
При търсене на колекшън магазин дава много незадоволителни резултати ;/
- Ivo.B
- Автомобил: VW GOLF 3 GTI Color Concept
- Двигател: 2.0 GTI 115
Колега отиди в Студентски град на гърба на кафе модера се намира едно малко студио в което работи един луд рокер (Гената), който наистина си разбира от работата. Няма да съжаляваш, но единственият проблем там е записването на часовете. Аз за 2 татуса чаках почти 2 месеца, защото много хора ходят при него и е доста натоварен, но като пари взима евтино в зависимост от големината на татуса. Имай предвид, че той преценява хората и ако те хареса ще ти вземе по малко пари.
- kapakacherenmat
- Автомобил:
- Двигател:
един надпис ми го прави той , доволен съм но на един друг фр прави "портрет" на майка му....на всичко мяза но не и на нея ... както и да е намерих едно момче в Банкя,Детелин Караджов,бачка добре рисува кадърно и си разбира от работата на сядане по "некви къси" се разбрахме 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”