Колега, въобще не обръщай внимание на такива индивиди (поне колкото можеш). Определено и аз имам стикери, и в повечето случаи или се стремят да те дразнат или се лепват на сфетофара и са готови да се гонят с теб! А преди без стикера нямаше проблеми, явно форума е прочут, и си мислят, че всяка кола със стикери е бегачка и се закачат. Колата ти е много добра, и се развива в правилната посока, не се отчайвай и давай напред, ние сме с теб!
Да,колега,не хаби нерви по такива индивиди като подигравчията с Пасата.То всичко се връща...рано или късно! Пий едно питие за здраве и късмет. А относно бронята мога да ти предложа 1-2 идеи,които за съжаление не осъществих на моето Поло.
Колега не се връзвай. С помияри е пълно, важното, че не си един от тях. Много нестандартна се получава колата, харесва ми, има си стил, не е по каталог. Продължавай напред и нагоре!
Този вид от Ауди А8 е недопустимо да се постави на Поло. / тя предната решетка е колкото предното ти стъкло / Но за другото изображение / моето уважение / много хубаво би се получило. А ако пасва идеално, си шестица от тото-то 6/49 Третото теглене по Нова година с най-големия джакпот Без да се замисляш, търси бронята от вишневото Поленце.