Баси .... обиколих половината магазини и немога да си намеря чистачка за задното стъкло! Ще стане ли ако си Срежа една дълга на необходимата ми дължина? А ако някои ми каже точен магазин откадето да си купя ще е най-добре!
Е ... то си пише от лявата страна! "Полукола" 97г мисля че е 28см дълга!
А м/у другото ... дайте съвет за хубави чистачки да си сложа на предното стъкло ... искам качество на достъпна цена ... не някой да каже аз карам с едикакви си и струват 50лв! и те да ми изкарат 3 месеца!
Колега! Какво ще рече точно за теб са? прозвуча ми все едно съм ебахти бедняка готов да даде "САМО" 20лв за чистачки! При полойение че хората дават по 3лв за 2 броя с рамената! А иначе забравих да пиша че аз обичам да си запазвам оригиналните рамена и си търся само перца по възмочност! а 20-30лева за перца няма ли да мога да си намеря Много хубави?
Koksan написа:Колега! Какво ще рече точно за теб са? прозвуча ми все едно съм ебахти бедняка готов да даде "САМО" 20лв за чистачки!
Не си разбрал какво е искал да каже колегата - чистачките валео са с добро качество на разумна цена. Доколкото знам комплекта е около 17-18лв и досега все хвалби за тях.
Да наистина точно това имах предвид- че са на цената която ти искаш и са с доста добро качество. А репликата която съм използвал е от рекламата на някакви кредити....може би трябваше да използвам друга реплика: "точно за хубави хора"