Здравейте колеги! Решил съм да си взема тази кола: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11382805114458405&f1=details&slink=4p55s4
Моля, споделете мнения! За автомобила като цяло! Не само за конкретната обява, но може и за нея. Жена ми има Suziku Swift 1,3 68h.p 2000г и по нищо не могат да и се мерят нито моя Г3 АЕК 1,6 101К.С. нито Корсата 1,4 60К.С нито по вървеж,нито гориво/разход. Само малко по-скъпа е от към окачване.
И така хвърлил съм белтък на марка и модела (конкретно и обявата) и желая мнения!
Благодаря Ви!
Suzuki Liana 1.6 мнения
- my heart iS iCe
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Suzuki Liana 1.6 мнения
Колата изглежда запазена от към салон и волан! Само като погледна праговете, ми идва мисълта, че колата е внос или от Австрия или Германия! По-добре да се отиде на място да се провери, как е отдоло!
За кола на вече 11 години мисля, че заради метана цената е лееко завишена!
По снимки е добра!
За кола на вече 11 години мисля, че заради метана цената е лееко завишена!
По снимки е добра!
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Калине, кое точно ти хареса в този... не знам как да го нарека
Няколко пъти прегледах снимките - нищо не успя да ме грабне 

- dushanov
- Автомобил: Seat Toledo 2
- Двигател: AGN
Стеф, нещо ме "грабнаха" японките. А тази не е никак лоша.
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
сравнението ти е некоректно спрямо суйфт-а и голфа ти ,суйфт-а е много лек 825 кг. http://cars2.auto.ru/cars/suzuki/swift/iii/group-hatchback_5d/mod-15490/
и затова е пъргав и икономичен
лианата е с размери и мощност като голфа...т.е. едва ли ще си очарован много
http://cars2.auto.ru/cars/suzuki/liana/i/group-wagon_5/mod-15418/
отиваш караш колата и ще разбереш дали е за теб,лично мен не ме кефи
и затова е пъргав и икономичен
лианата е с размери и мощност като голфа...т.е. едва ли ще си очарован много
http://cars2.auto.ru/cars/suzuki/liana/i/group-wagon_5/mod-15418/
отиваш караш колата и ще разбереш дали е за теб,лично мен не ме кефи
- forski
- Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
- Двигател:
- Контакти:
Ами като всеки японски автомобил, здрав двигател, кутия, електроника и т.н. 1.6 103к.с. на това купе ще е муден и ще иска високи обороти за да върви което ще удари в разхода. Ако я караш спокойно предполагам че ще гори както всеки друг автомобил. И на мен не ми допада особенно като визия, но за сметка на това може би ще ти допадне като здравина и дарако устойчивост. Огледай го внимателно за ръжда и ако всичко е ОК купувай, за двигателя предполагам знаеш на какво да обърнеш внимание при огледа на колата 
п.п. По-принцип тези автомобили които много грабват с визия, се оказва че май визията им е единствения приоритет

п.п. По-принцип тези автомобили които много грабват с визия, се оказва че май визията им е единствения приоритет

- dushanov
Отказах се нещо от японката. Ще търся нещо след 00г до 5 хил. ВАГ-а много държат цена ама нещо без основание според мен. Надявам се никой да не ме нападне за посл. изречение.
- forski
- Двигател:
- Контакти:
Какво те отказа, не че бих купил такова Сузуки, и към какво се насочи?
-
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: 1.9 TDI AFN
Караме служебно Сузуки Лиана. Колата е на 365 000 абсолютно реални километра. От новичка си я ползваме.
Истински фен на японците съм, но с удоволствие ще те откажа точно от този модел. Двигателят е с верига просто сменяш само обслужващи ремъци - перфект! Двигателят наистина обаче е доста тромав за това купе, на всичкото отгоре е супер шумен. Колата не е удобна за дълги пътувания, защото изморява адски. Возията си е бая твърда. Сравнявам я с тази на Голф 3. Скоростите са къси. При 100 км/ч си на около 3000 оборота. Колата си погорва в най-добрия случай 7/100 при каране на дълго. За сметка на това мотора е здрав. Щом на душманското ни каране е издъжал до сега - няма грешка. Ходовата част е доста здрава. Отпред на носачите се сменят само втулки и то рядко. По задния мост няма какво да се прави. Имай в предвид, че 4х4-то бързо яде съединителя. Добрата новина е, че не е скъп. Фаровете му са слабички и се опичат лесно. Нашата беше на 8 годинки, когато почнаха да се появяват ръждици. Гнило за сега няма никъде.
Обърни внимание дали ти работят приборите за смяна на топло/студено. Ако не работят - вариант за ремонт ти е покупка на целия модул. Струва около 300 лв
Aко колата е на 15-ки джанти, да знаеш че размера е много шибан (195/55/15) и струва майкаси и бащаси :) Без проблем влизат 195/60/15 но заради 4х4 не забравяй, че се купуват 4 еднакви гуми (като размер).
Според мен ако искаш японец се насочи към друга марка. Аз съм пристрасен затова не казвам коя :)
Успех с избора
Истински фен на японците съм, но с удоволствие ще те откажа точно от този модел. Двигателят е с верига просто сменяш само обслужващи ремъци - перфект! Двигателят наистина обаче е доста тромав за това купе, на всичкото отгоре е супер шумен. Колата не е удобна за дълги пътувания, защото изморява адски. Возията си е бая твърда. Сравнявам я с тази на Голф 3. Скоростите са къси. При 100 км/ч си на около 3000 оборота. Колата си погорва в най-добрия случай 7/100 при каране на дълго. За сметка на това мотора е здрав. Щом на душманското ни каране е издъжал до сега - няма грешка. Ходовата част е доста здрава. Отпред на носачите се сменят само втулки и то рядко. По задния мост няма какво да се прави. Имай в предвид, че 4х4-то бързо яде съединителя. Добрата новина е, че не е скъп. Фаровете му са слабички и се опичат лесно. Нашата беше на 8 годинки, когато почнаха да се появяват ръждици. Гнило за сега няма никъде.
Обърни внимание дали ти работят приборите за смяна на топло/студено. Ако не работят - вариант за ремонт ти е покупка на целия модул. Струва около 300 лв

Aко колата е на 15-ки джанти, да знаеш че размера е много шибан (195/55/15) и струва майкаси и бащаси :) Без проблем влизат 195/60/15 но заради 4х4 не забравяй, че се купуват 4 еднакви гуми (като размер).
Според мен ако искаш японец се насочи към друга марка. Аз съм пристрасен затова не казвам коя :)
Успех с избора

- forski
- Двигател:
- Контакти:
Honda, Mazda, Toyota, Subaru, Mitsubishi без значение ... 

- dushanov
Не ме влече вече японката: http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=87&t=401004
Не знам дали може да се заключи или изтрие темата в този раздел!
Не знам дали може да се заключи или изтрие темата в този раздел!