2 Да безопасни са.
3 Да прецизен е. Един колега даде линк и се зачетох за електронните регулатори какво са изписали спецовете по баламосване на клиентите. От една страна всеки, който го прочете ще остане с впечатлението, че регулатора е супер прецизен с точност 0,1 градуса. От друга като знам, че подобна точност е безсмислена за печка и като знам колко скъп би бил такъв регулатор прочетох текста още няколко пъти (на английски, а аз знам само стотина думички) и в крайна сметка забелязах, че са си оставили вратичка и всъщност нямат претенции за подобна точност.
4 Не топлят повече от обикновени крушки.
5 Факта, че използват толкова прецизно обмислени думички, че хем да не кажат нито една неистина, хем да те излъжат автоматически ги праща в графата на мошениците, от които не бих купил нищо - Всъщност това и обяснява прекалената им цена 20% за производство и 80% за съчинителите на лъжливи митове и легенди.

Имало спортно състезание само с двама участници - Американец и руснак, американеца победил. На другия ден заглавията в американските вестници били "Американеца първи, руснака последен".
Заглавията в съветската преса - " Руснака втори, американеца предпоследен"
Вица е илюстрация как може хем да не казваш нито една неистина, хем да лъжеш като дърт циганин. Тези дето съчиняват митовете за Адакс лъжат по точно същия начин.